Teknoloji

Sony’den Xperia Pro-I’in yeteneklerini gösteren yeni videolar

sony xperia pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Xperia Pro-I geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı. Yeni akıllı telefonunun kamera özellikleriyle gurur duyan Sony, bu yetenekleri ve gururunu sergilemek adına paylaşımlar yapmaya da devam ediyor.

Xperia Pro-I bir akıllı telefondan ziyade profesyonel bir araç profili çiziyor. Standart bir akıllı telefondan daha çok bir DSLR kamera gibi işleyen cihazın tanıtımı da bu doğrultuda yapılıyor.

İlk etapta donanım hakkında detayların yoğun olduğu teknik videolar ve demo videoları paylaşan Sony, şimdi de işin “deneyim” tarafına yoğunlaşan videolar yayınlıyor. Bu videolarda Xperia Pro-I ile çekilen fotoğraf ve video örneklerini görmek mümkün oluyor.

Bu videolardan birinde günlük hayattan doğal kareleri fotoğraflayan Takashi Namiki izleyicilerin karşısına çıkıyor. Röportaj formatındaki videoda Namiki Xperia Pro-I’in fotoğraf özelliklerini anlatıyor. Videoda Namiki’nin Xperia Pro-I’le çektiği kareler de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İşin video tarafıyla daha çok ilgilenenler için de özel bir video mevcut. “Rabbit Hole” adını taşıyan “vLog” tarzı bu videoda Xperia Pro-I’in güçlü sinematik kayıt moduyla neler yapılabileceği anlatılıyor.

Sony Xperia Pro-I ile deneyimini anlatan isimler arasında yönetmen Philip Bloom ve YouTuber Sara Dietschy de bulunuyor. Sony’nin özel video listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER