Manşetler

Sony Xperia serisinin yeni üyelerini MWC 2017’de tanıtabilir

sony xperiaSony’nin akıllı telefon portföyü hali hazırda fazlasıyla geniş olsa da, bu durum şirketin piyasaya yeni cihazlar sürme isteğini pek etkilememişe benziyor. Avrupa Ekonomik Komisyonu’na sunulan belgeleri inceleyen TechRadar, G3112 ve G3121 kod adını taşıyan iki telefonun varlığını gün yüzüne çıkardı. Söz konusu kod adlarının yeni Sony Xperia telefonlarını sembolize ettiği belirtiliyor. Ancak telefonların hangi isimlerle duyurulacağı konusunda henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

Akıllara gelen ilk ihtimal telefonun Xperia X serisi içine dahil edilmesi olsa da, bu cihazların X2 serisinin başlangıcı olabileceği belirtiliyor. Hali hazırda Xperia X serisi içinde Xperia X, Xperia XA, Xperia X Compact, Xperia XZ ve Xperia XA Ultra bulunuyor. İki cihazın daha eklenmesi durumunda bu serinin biraz “kalabalık” olacağı söylenebilir.

Yeni Sony Xperia telefonlarının 2017 Mobil Dünya Kongresi kapsamında resmiyet kazanması muhtemel görünüyor. Kongre, önümüzdeki şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilecek. 2015 ve 2016’da tanıtılan Xperia telefonlarının kod adlarının E ve F harfleriyle başladığı göz önüne alınınca G3112 ve G3121’in serinin yeni telefonlarını sembolize etmesi ihtimali artıyor.

Sony Xperia serisinin yeni telefonlarına dair detaylar bilinmiyor

Xperia serisinin yeni üyelerine dair özellikler ve detaylar henüz bilinmiyor. Ancak telefonların varlığının ortaya çıkmasıyla birlikte bu yöndeki sızıntıların da yavaş yavaş görülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER