Manşetler

Sony’den yeni bir orta sınıf Android telefonu: Xperia M

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony bu yılın Xperia serisine yeni bir akıllı telefon daha ekledi. Android ekosisteminin alt taraflarını hedefleyen Xperia M’de 4 inç, 854 x 480 piksel çözünürlüklü ekran, 1 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci ve 1 GB RAM yer alıyor. 4 GB dahili belleğe sahip olan bu Android telefonun depolama alanı microSD kart yuvası sayesinde daha da artırılabiliyor.

sony-xperia-m-040613

Xperia M’nin arkasında 5 megapiksel Exmor R sensörlü kamera ve flaş yer alıyor. Önde de ikinci bir kamera bulunuyor. Android 4.1 ile çalışan cihaz HSPA+ mobil geniş bant desteği sayesinde hareket hâlinde hızlı veri iletişimi sağlarken Bluetooth 4.0 ve NFC sayesinde aksesuar eşleme ve paylaşım işlerini de yapabiliyor. Bu arada telefonun ekranının altında birden fazla renk taşıyabilen bir bildirim ışığı yer alıyor.

Sony Xperia M’nin tek ve çift SIM kartlı versiyonları bulunuyor, hangi versiyonun nerede piyasaya çıkacağı da Sony tarafından pazar taleplerine göre karar verilecektir. Siyah, beyaz, mor ve sarı renk seçeneklerine sahip olan Xperia M’in yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacağı kaydedildi.

İlgili >> Sony, Twitter (Sony Xperia)

İLGİLİ HABERLER