Manşetler

Sony Xperia L3 ile geleneksel çizgilerini korumaya devam ediyor

sony xperia l3

Sony Xperia L3, 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) tanıtılması beklenen telefonlardan birisiydi. Ancak Sony’nin düzenlediği etkinlikte sahneye Xperia 1, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus çıkmıştı. Şirket, yeni akıllı telefon portföyünde geçmişe en yakın duran ürün gibi görünen Xperia L3’ü de fazla zaman kaybetmeden tanıttı. Daha geleneksel çizgilere sahip olan telefon, Sony’nin portföyünde de uygun fiyat arayanlara hitap eden bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Xperia L3, Sony’nin geçmiş nesil akıllı telefonlarının mirasçısı olarak tanımlanabilir. Geçtiğimiz hafta tanıtılan Xperia 1 ve Xperia 10 ile de benzerlikler taşıyan telefon, bu cihazların ayırt edici yönlerini barındırmıyor. Akıllı telefonun 5.7 inç büyüklüğündeki ekranı, 720p HD+ çözünürlüğe ve 18:9 görüntü oranına sahip.

Xperia L3’ün kalbinde MediaTek Helio P22 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 3300 mAh kapasiteli pile sahip telefonda güç butonuna entegre edilmiş parmak izi tarayıcısı mevcut. Tıpkı büyük kardeşleri gibi, Xperia L3’te de kulaklık jakı bulunmuyor.

Xperia L3, çift lensli bir arka kamera modülüne sahip. 13 megapiksel çözünürlük sensöre 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü eşlik ediyor. Akıllı telefonun önünde ise 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Sony Xperia L3 ne zaman satışa sunulacak, fiyatı ne kadar?

Sony Xperia L3, Avrupa’da şimdiden satışa sunulmuş durumda. Akıllı telefonun Avrupa’daki fiyat etiketinde 199 avro yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER