Manşetler

Sony Xperia ion Turkcell ile Türkiye’ye giriş yaptı

Sony’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve yurt dışında da piyasaya çıkan üst sınıf akıllı telefonu Xperia ion beklediğimiz zamanda Türkiye’ye de giriş yaptı. 4.6 inç’lik, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan bu akıllı telefon Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile yüklü geliyor, aynı zamanda Sony’nin Android telefonlarından alıştığımız Xperia kullanıcı arayüzünü de bünyesinde barındırıyor.

sony-xperia-ion-inceleme-00003

1.5 GHz’lik çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon MSM8260 yongaset, 1 GB RAM, 1 GB dahili bellek ve 16 GB flaş bellek barındıran cihazda 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası da yer alıyor. Cihazın arkasında 12.1 megapiksel çözünürlük destekli kamera yer alıyor. Geçtiğimiz ay detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulduğumuz Sony Xperia ion özellikle tasarımıyla dikkat çeken havalı bir ürün. Ayrıca büyük ekranı da özellikle multimedya erişimi için elverişli bir ortam sunuyor.

Sony Xperia ion Turkcell tarafından ayda 59 TL’den başlayan ödemelerle, 24 ay taahhüt karşılığında sunuluyor. Bu arada tarifenin dışında internet paketine bağlı çeşitli teklifler de sunuluyor. Turkcell’in Xperia ion teklifleriyle ilgili tüm detayları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili >> Turkcell

İLGİLİ HABERLER