Manşetler

Sony Xperia ailesinin yeni amiral gemisine ait fotoğraflar ortaya çıktı

sony xperia f8331İnternete sızan fotoğraflar, Sony Xperia ailesinin en yeni üyesinin neye benzeyeceği konusunda somut bir fikir edinmeyi sağlıyor. GSMArena tarafından yayınlanan fotoğraflarda Xperia F8331 olarak adlandırılan telefon, oldukça detaylı biçimde görülüyor.

Fotoğraflardaki cihaz, Xperia Z ailesinden daha farklı bir tasarımı ortaya koyuyor. Ancak söz konusu tasarım kimilerince yine de “standart” ve “tahmin edilebilir” şeklinde tanımlanabilir. Ancak bu konuda kesin ifadeler kullanmak için telefonun resmi olarak tanıtılmasını beklemek gerekiyor.

Sızıntıda telefonun üst ve alt kenarlarının düz, kenarların ise kavisli olduğu göze çarpıyor. Telefonun arkasında ise fırçalanmış metal dokunuşu ve LED flaşın eşlik ettiği kamera için tercih edilen yeni yerleşim dikkat çekiyor. Cihazın alt kenarında USB Type-C girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakı bulunuyor. Hoparlör ve NFC antenine de akıllı telefonun ön panelinde rastlanıyor.

Sony Xperia F8331 IFA 2016’da tanıtılabilir

Xperia F8331’de Xperia X Performance’ınkinden biraz daha büyük bir 1080p çözünürlüklü ekranın bulunacağı söyleniyor. 4K video kayıt yeteneğinin hem ön hem de arka kamerada bulunacağı bilgisi de kulağa oldukça ilginç geliyor. Cihazın ne zaman tanıtılacağı konusunda şu an için kesin bir bilgi yok. Ancak Sony’nin Berlin’de düzenlenen IFA fuarlarında ürün tanıtma geleneği olduğu biliniyor. Dolayısıyla akıllı telefonun yaz sonunda resmiyet kazanması muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER