Teknoloji

2021 model Sony Xperia Compact yeni sızıntıda görüldü

sony xperia compact 2021

Sony Xperia 10 III ile ilgili sızıntılar kısa bir süre önce internette dolaşmaya başlamıştı. Bunlara şimdi de yeni Xperia Compact’a ait olduğu söylenen görseller eklendi. OnLeaks tarafından paylaşılan görsellerde, 2021 model Sony Xperia Compact görülüyor.

İddialara göre, yeni Xperia Compact telefonu Z ve XZ serisindeki selefleri gibi amiral gemisi bir cihaz olmayacak. Şirketin yeni telefonunu “uygun fiyatlı cihaz” olarak konumlandırdığı söyleniyor.

Akıllı telefonda 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı belirtiliyor. Bu ekranın üzerindeki çentik göze çarpıyor. Sony daha önceki Compact telefonlarında ekrana çentik yerleştirmemişti.

140 x 68.9 x 8.9 mm. boyutlarındaki telefonun ekran alt çerçevesinin büyüklüğü göze çarpıyor. Telefonun parmak izi tarayıcısının güç butonuna entegre edildiği ve aynı zamanda özel bir kamera tuşunun bulunduğu görülüyor. Cihazda 13 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

2021 model Sony Xperia Compact için oklar ilkbahar aylarını gösteriyor. Telefonun tanıtımının diğer Xperia cihazlarıyla birlikte şubat ayının sonlarında veya mart ayının başlarında yapılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER