Teknoloji

Sony Xperia C5 Ultra’nın kullanım kılavuzu 13 megapiksel kamerayı doğruluyor

sony-xperia-c5-ultra-270715

Sony yeni cihazlarına ait sırları lansmana kadar tutma konusunda pek şanslı değildir. Yakında çıkması beklenen Sony Xperia C5 Ultra için de durum farklı değil gibi görünüyor. Bu telefona ait detaylar onun için hazırlanmış olan bir kullanım kılavuzu sayesinde sızdı. Görünüşe göre Sony bu yeni telefon için hazırlıklarda sona yaklaşmış.

Aslında Sony Xperia C5 Ultra ile ilgili detaylara ilk kez rastlamıyoruz. Daha önce de bu telefonun ön paneline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızmıştı.

Kullanım kılavuzu bu cihazın bazı teknik özellikleri için doğrular nitelik taşıyor. Örneğin 13 megapiksel arka kameranın varlığı bunların başında geliyor. Ne var ki, ön kameranın çözünürlük değeri şu an için bilinmiyor. Dedikodular ön ve arka kameraların aynı çözünürlüğe sahip olduğu şeklinde.

Ayrıca Sony Xperia C5 Ultra’nın 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza gibi teknik özellikleri bulunuyor. microSD kart yuvası sayesinde depolama alanı daha da artırılabiliyor.

Sony Xperia C5 Ultra, Lavender kod adıyla anılıyor. Bununla birlikte telefonun E5506 ve E5553 model numaralarının varlığından da bahsediliyor. Telefonun Xperia C4’te yer alan 5.5 inç ekrandan daha büyük boyutlu ve 1080p çözünürlüklü bir ekran barındıracağı söyleniyor. İşlemci ise sekiz çekirdekli, 64-bit MediaTek MT6752 olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER