Teknoloji

Sony’nin yeni telefonunun tanıtım videosu resmi duyurudan önce sızdırıldı

sony xperia 5 v

Sony Xperia 5 IV geçtiğimiz yılın sonbaharında tanıtılmıştı. Dolayısıyla bu telefonun takipçisinin duyurusunun yaklaştığı tahmin ediliyor. İnternete sızan bir tanıtım videosu, Sony Xperia 5 V için beklenen duyurunun çok da uzak olmadığının sinyalini veriyor.

Videoda Xperia 5 V’in yenilenmiş bir tasarıma sahip olacağı kolaylıkla fark ediliyor. Telefonun arkasında iki kamera yer alıyor. Bu da Xperia 5 V’in seleflerinden farklı olarak telefoto kamera taşımadığı anlamına geliyor. Zira bu iki kameradan birinin geniş, diğerinin ise ultra geni açılı kamera olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Ön panel tasarımında herhangi bir değişiklik söz konusu değilken, 3.5 mm kulaklık jakının yeni modelde de varlığını sürdürdüğü belirtildi. Videoda telefonu siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle görmek mümkün olurken; bunların yanında ekstra başka seçeneklerin olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Sony Xperia 5 V, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşıyacak

Daha önce ortaya çıkan bir benchmark testi sonucuna göre; Sony Xperia 5 V, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. Telefona eşlik edecek belleğin kapasite seçenekleri 16 GB’a kadar uzanacak. 33W şarj desteği de telefonun şimdiden doğrulanan özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER