Teknoloji

Sony Xperia 1 VI için hazırlanan tanıtım görselleri ortaya çıktı

sony xperia 1 vi

Sony Xperia 1 VI, 17 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken, telefonla ilgili sızıntılar da giderek artıyor. Bunlara son olarak akıllı telefon için hazırlanan tanıtım görselleri eklendi.

Görsellerden biri, telefonun telefoto kamerasıyla ilgili iddiayı doğruluyor. Akıllı telefonun 85-170 mm telefoto kamerayla geleceği belirtiliyor. Xperia 1 V’te 85-125 mm bir telefoto lens bulunuyor.

Bu, Xperia 1 VI’da donanım yükseltmesi alan tek kamera gibi görünüyor. Diğeri kameralar ise Xperia 1 V ile aynı gibi görünüyor. Sony’nin nihayet tüm kamera uygulamalarını tek bir uygulamada birleştireceği söyleniyor. Bunun ufak bir donanım iyileştirmesinden çok daha kullanışlı olabileceği belirtiliyor.

  • sony xperia 1 vi
  • sony xperia 1 vi
  • sony xperia 1 vi

Alıcıların Sony Pictures’ın bazı film yayınlarına erişim elde edeceğine dair daha önce çıkan bir söylenti de bu görsellerden biriyle doğrulanmış görünüyor. 5000 mAh pil de hem kablosuz şarj hem de ters kablosuz şarj desteğiyle birlikte gelecek.

Sony Xperia 1 VI hangi özelliklerle gelecek?

Sony Xperia 1 VI’nın, 1 V’den daha kısa ve biraz daha geniş bir en boy oranına sahip ve bunun 19.5:9 olduğu söyleniyor. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 120 Hz yenileme hızı, Android 14, 12 veya 16 GB RAM de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER