Teknoloji

Sony Xperia 1 III daha parlak ekran ve daha iyi ön kamerayla gelecek

sony xperia 1 ii iii

Sony Xperia 1 II ve Xperia 5 II‘nin resmiyet kazanmasının ardından dedikodu çarkları Xperia 1 III için dönmeye başladı. Bu modelin önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması bekleniyor. Buna rağmen, şimdiden telefona dair iddialar etrafta dolaşmaya başlamış durumda.

Japon medyasında çıkan haberlere göre, Xperia 1 II’nin takipçisi daha gelişmiş bir ekran taşıyacak. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesinin selefinin ekranına kıyasla yüzde 15 oranında daha fazla olacağı söyleniyor.

Xperia 1 III’le ilgili dedikodular bununla da sınırlı değil. Akıllı telefonun ön kamerasının daha büyük bir diyafram genişliğine sahip olacağı iddia ediliyor. Bunun da kameranın genel performansını artıracağı belirtiliyor. Sensör büyüklüğünün ve çözünürlüğünün değişmesi ise beklenmiyor.

Sone Xperia 1 III ekranında parlaklık artışıyla beraber başka iyileştirmelerin sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor. Bu soruların cevabını almak içinse daha uzun bir süre boyunca beklemek gerekiyor. Bu dönemde Xperia 1 III hakkında yeni ve daha somut bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER