Teknoloji

Sony WF-1000XM4 kulaklık için şimdi de video sızıntısı

sony WF-1000XM4

Kablosuz Sony WF-1000XM4 kulaklıkla ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. YouTube’da kısa süre görüldükten sonra kaldırılan ancak Reddit üzerinde hâlâ izlenebilen bir video, kulaklığa dair yeni detayları görmeyi mümkün kılıyor.

Videoda WF-1000XM4’ün yeni tasarlanan sürücülerinin ses kalitesini artırdığı belirtiliyor. Şirketin LDAC Bluetooth codec’inin ve DSEE Extreme teknolojilerinin varlığının ise sıkıştırılmış ses dosyalarını daha canlı hâle getirdiği ifade ediliyor. 360 Reality Audio ses desteğine sahip kulaklık, yüksek çözünürlüklü ses desteği sertifikası da taşıyor.

Daha önceki sızıntılarda görülmeyen, “Sohbet İçin Konuş” modu ise videodaki en önemli bilgilerden biri olarak değerlendirilebilir. Bu modda kullanıcılar konuşurken kulaklıkta oynatılan içerik otomatik olarak durduruluyor. Böylelikle karşıdaki kişiyle rahatlıkla sohbet edilebiliyor.

Video daha önce ortaya çıkan pek çok bilgiyi de doğruluyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikası, Qi kablosuz şarj, aktif gürültü engelleme çalışırken 8 saat ve çalışmazken 12 saatlik pil ömrü, 36 saatlik pil ömrü sağlayan taşıma kutusu gibi özellikler de videoda bir kez daha görülüyor.

Videoda fiyat konusunda bilgi verilmiyor. Ancak daha önceki sızıntılara göre, Sony WF-1000XM4 Avrupa’da 279.90 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER