Teknoloji

Sony WF-1000X ile AirPods ve Gear IconX’e alternatif sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony wf-1000xSony’nin kulaklık katalogu oldukça geniş. Şirket neredeyse her tarzda ve fiyat kategorisinde kulaklıklar sunuyor. IFA 2017 için Berlin’e getirdiği kadrosunda da kulaklıklara yer veren Sony, 1000X serisine eklediği üç modelle farklı tercihlere hitap etmeyi sürdürüyor. Sony WF-1000X, Apple AirPods ve Samsung Gear IconX’e alternatif arayanlara ulaşmayı amaçlıyor.

Sony’den yapılan açıklamaya göre, WF-1000X kullanıcılarına 3 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Aynı zamanda şarj ünitesi işlevi gören kutu ile kulaklığı iki defa daha şarj etmek mümkün oluyor. Bu da toplamda 9 saatlik bir pil ömrünün sunulduğu anlamına geliyor. Kutu ile kulaklığı tamamen şarj etmek ise 1.5 saat sürüyor. Kutunun pili de microUSB girişi üzerinden dolduruluyor.

Apple AirPods’ta bulunan takip özelliği, WF-1000X’te mevcut değil. Kulaklığın her iki topuzunun üzerinde de birer tuş bulunuyor. Bu tuşlardan biri çevresel sesi aktive ediyor, diğeri ise gelen aramaların yanıtlanmasını sağlıyor.

Sony WF-1000X eylülde satışa sunulacak

WF-1000X eylül ayı itibarıyla raflardaki yerini alacak. Kulaklığın ABD’deki fiyat etiketinde 199.99 dolar yazacak. WF-1000X, Sony’nin Headphones Connect uygulaması üzerinden kontrol edilebilecek.

İLGİLİ HABERLER