Teknoloji

Sony Walkman WH serisi ile kulaklık, müzikçalar ve hoparlörü bir araya getiriyor

Sony klasikleşmiş Walkman markasını farklı ürünlerle yaşatmaya devam ediyor. Bu ürünlerin son örneği olan WH serisi kulaklıklar aynı zamanda MP3 çalar ve hoparlör olarak da kullanılabiliyor. WH serisi altında iki farklı model bulunuyor. Bu modellerin daha gelişmişi olan NWZ-WH505 16 GB dahili hafızası ve 20 saatlik pil ömrü ile bağımsız bir müzikçalar profili çiziyor. 3 dakikalık şarjın ardından 1 saatlik müzik dinleme keyfi sunan NWZ-WH505 ile birlikte gereken şarj ekipmanı da sağlanıyor.

sony-walkman-wh-series-1209913

Kulaklık modunda 40 mm kubbeli sürücü birimi ve 5-25000 Hz çapı ile kuvvetli bir bas elde edilmesini sağlayan NWZ-WH505’te ses çıkışı için farklı modlar arasında seçim yapılabiliyor. Hoparlör olarak kullanıldığı zaman ise, Sony’nin xLoud teknolojisi ve VPT çevreleyen bir ses deneyiminin yaşanmasını sağlıyor.

Sony Walkman WH serisi için NWZ-WH303 adında bir model daha hazırladı. 4 GB dahili hafıza barındıran bu modelde 30 mm bir sürücü bulunuyor. NWZ-WH303 siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahipken, NWZ-WH505 sadece siyah renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Walkman WH serisinin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

İlgili >> Sony

İLGİLİ HABERLER