Teknoloji

Sony VAIO S dizüstü bilgisayar serisi IFA 2011’de tanıtıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony IFA 2011’de VAIO S serisi yeni dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. 15.5 inç’lik ekran büyüklüğüne sahip olan bu yeni dizüstü bilgisayarlar, Sony’nin belirttiğine göre daha küçük olan 13.3 inç’lik dizüstü bilgisayarların incelik ve performansını eksiksiz şekilde sunmakta.

24.5 mm’lik kalınlığa ve 2 kg. ağırlığa sahip olan Sony VAIO S dizüstü bilgisayarlar magnezyum ve alüminyumdan yapıldığı için hafif ve sağlam nitelik taşıyor. Dayanıklılık modunda tek bir batarya ile 6.5 saate kadar çalışma ömrü sunan bu dizüstü bilgisayarın daha fazla çalışmasını isteyenler için Sony levha şeklinde bir batarya ile 13 saate kadar varan çalışma süresi sağlamakta. Hızlı Şarj özelliği sayesinde batarya sadece 20 dakikada bir saatlik çalışmaya yetecek kadar şarj edilmiş oluyor.

Performans ve dayanıklılık modları arasında geçiş yapmayı sağlayacak bir kontrol barındıran Sony VAIO S dizüstü bilgisayarlar sunulan sınırsız opsiyon ve seçenekle kullanıcıların dilediği şekilde konfigüre edilebiliyor. Intel Core mobil işlemciler, 6 GB RAM, 750 GB depolama alanı, SSD seçenekleri gibi konfigürasyon opsiyonlarına sahip olan bu dizüstü bilgisayarlarda AMD Radeon HD 6630M ve Intel’in entegre 300 grafik işlemcileri aynı çatı altında yer alıyor. Blu-ray sürücüsüne sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Wi-Fi, Bluetooth ve birçok bağlantı desteğine sahip olan Sony VAIO S’in gözlük gerektirmeden 3D içeriği izlemeyi mümkün kılan bir versiyonu da bulunuyor.

İlgili – Sony

İLGİLİ HABERLER