Teknoloji

Sony Tablet S için Ice Cream Sandwich yayınlandı – Video

Sony, Tablet S için Ice Cream Sandwich güncellemesinin yayınlanmaya başladığını duyurdu. Şirket bunun şerefine hazırladığı ve Ice Cream Sandwich deneyimini bizzat tablet üzerinde gösteren bir videoyu YouTube üzerinden yayınladı. Her ne kadar Sony kendine has bir şeyler katmış olsa da, yeniliklerin çoğu Ice Cream Sandwich’in doğasında olan şeyler.

Ice Cream Sandwich sayesinde bildirimlere kilit ekranı üzerinden de ulaşmak, yine kilit ekranı üzerinden kamera uygulamasına geçiş yapmak mümkün. Bu arada panoramik fotoğraf modu da sunulan yenilikler arasında bulunuyor. Sony, çoklu görev desteğine biraz çeki düzen verirken, hesap makinesi, tarayıcı ve uzaktan kumanda uygulamaları da birtakım düzenlemelerden geçti. Artık bu tarz uygulamaları küçük bir pencere üzerinde açmak ve ekran üzerinde istenilen noktaya sürüklemek mümkün. Örneğin müzik uygulamasındayken uzaktan kumandayı ayrı bir pencerede açabilir ve bu küçük uygulama penceresini ekranın herhangi bir köşesinde muhafaza edebilirsiniz.

Bunların dışında Sony Tablet S üzerindeki Ice Cream Sandwich ham sürümdeki unsurları içeriyor. Türkiye’deki Tablet S sahiplerinden bu güncellemeyi yapıp yapmadıkları, yaptılarsa nasıl buldukları hakkındaki yorumlarını bekliyoruz.

Video: Sony Tablet S üzerinde Ice Cream Sandwich

İlgili – YouTube

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER