Teknoloji

Sony Tablet P için Android 4.0.3 güncellemesi yayılmaya başladı

Sony’nin bir kitap gibi tasarıma sahip olan çift ekranlı tableti Tablet P için Ice Cream Sandwich güncellemesinin yayınlandığı Sony tarafından yayınlanan bir basın bülteniyle duyuruldu. Söz konuus güncellemeyle birlikte çift ekranlı tablet Honeycomb’dan Android 4.0.3 sürümüne güncellenmiş oldu, bununla birlikte çeşitli yenilikler de kazandı.

Söz konusu yenilikler arasında en dikkat çekici olanı “Küçük Uygulamalar” olarak adlandırabileceğimiz, internet tarayıcısı, hesap makinesi, medya kontrolleri gibi işlevlere kısayoldan ve küçük pencereler üzerinden ulaşmayı sağlayan programcıklar. Söz konusu küçük uygulamalar tam ekranda çalışan uygulamaların üstünde de, ekranın bir yerinde çalışmaya devam edebiliyor. Güncellemeyle birlikte panoramik fotoğraf çekimi, web tarayıcısında yapılan genişletmeler, kameraya kilit ekranından erişme gibi yenilikler de Sony Tablet P’ye geliyor.

Sony Tablet S güncellemesinin varlığının duyurulmasından sonra bu güncellemenin Türkiye için yayınlanması birkaç haftayı almıştı. Belki benzer bir durum Tablet P için de geçerli olabilir. Tablet P güncellemesinin Türkiye’de varlığıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için Sony Türkiye Facebook sayfasını kontrol etmekte fayda var gibi görünüyor.

İlgili – Sony Mobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER