Eğlence

PlayStation VR2’ye odaklanacak State of Play etkinliğinin duyurusu geldi

sony state of play

Sony, aylar sonra ilk PlayStation State of Play etkinliğini düzenleyeceği tarihi duyurdu. Bu yayın özellikle PlayStation VR2‘yi dört gözle bekleyenlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. 3 Haziran Cuma günü TSİ 01.00’de (Perşembeyi Cumaya bağlayan gece) gerçekleştirilecek ve yaklaşık yarım saat sürecek etkinlikte üçüncü parti oyunların yanı sıra PlayStation VR2 için geliştirilen oyunlara göz atılacak.

Kısa bir süre önce Sony’nin PlayStation VR2 piyasaya çıktığında oynanabilir olacak en az 20 büyük oyunun varlığından söz ettiği ortaya çıkmıştı. Etkinlikte bu oyunların bazılarını görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

State of Play etkinliğinde, üçüncü taraf geliştiricilerden çeşitli oyun duyurularını ve bilgilerini, ayrıca bazı dikkate değer haberleri de göreceğiz. Etkinlik, PlayStation Twitch ve YouTube kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Horizon: Call of the Mountain, Among Us VR, Cyan Worlds’den Firmament gibi oyunların yanı sıra Coatsink (Jurassic World Aftermath) ve nDreams (Fracked) stüdyolarından adı açıklanmayan çeşitli projelerin PSVR2 için geleceği şu an için biliniyor. Sony’nin bu oyunlardan bahsedip bahsetmeyeceği, hatta herhangi bir oynanış videosu gösterip göstermeyeceği de belli değil. Ancak şirketin dikkatini, başlıkta çalışacak oyun ve yazılımlara kaydırmaya hazırlandığı açık biçimde görülüyor.

İLGİLİ HABERLER