EğlenceTeknoloji

Sony State of Play etkinliğinde gösterilen 7 dikkat çekici oyun

sony state of play

Sony, gerçekleştirdiği en son State of Play etkinliğinde, Death Stranding‘in yeniden düzenlenmiş sürümü hakkında daha fazla ayrıntı ve PS5’e özel Deathloop‘un genişletilmiş oyun önizlemesi de dahil olmak üzere birçok PlayStation oyununu sergiledi.

Buradan tamamını izleyebileceğiniz etkinlikteki önde gelen yedi oyun hakkında bazı bilgiler bu haberde yer alıyor.

Moss: Book II

Sony, PSVR için geliştirilmekte olan Moss: Book II için bir fragman yayınladı. Oyun, aynı zamanda bir VR oyunu olan 2018 çıkışlı Moss‘un devamı niteliğindedir.

Arcadegeddon

Arcadegeddon, perşembe günü PS5’te erken erişime açılan yeni bir çok oyunculu nişancı oyunudur. PlayStation blogunda yayınlanan yazıya göre, “Sürekli gelişen bu çok oyunculu nişancı oyunu, birden fazla biyomu keşfetmek, mini oyunlar oynamak, gizli sandıkları bulmak ve çok sayıda düşman türünü ve patron seviyesini yenmek için tek başınıza veya en fazla üç arkadaşınızla oynamanıza olanak tanıyor.” Tam sürümü 2022’de piyasaya sürülecek.

Hunter’s Arena Legends

Hunter’s Arena Legends, PS4 ve PS5 için çıkacak ve yeni bir “türünün tek örneği yakın dövüş battle royale” oyunu niteliğini taşıyor. 3 Ağustos’ta çıkacak ve o ay PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz oyunlardan biri olacak.

Jett: The Far Shore

Superbrothers: Sword & Sworcery EP‘nin yaratıcılarının elinden çıkan bu yeni oyunda, gizemli bir gezegende her türden ilginç görünümlü manzarayı keşfetmek için “jett” adlı bir uçakla uçacaksınız. Jett: The Far Shore, 2021 bitmeden PS4 ve PS5 için çıkıyor.

Lost Judgment

2019’daki Yakuza yan ürünü olan Judgment‘ın devamı olan Lost Judgment, Sony’nin State of Play etkinliğinde aksiyon dolu bir fragmanla yer aldı. Oyun çeşitli çılgınlıklar içeriyor gibi görünüyor. Fragman duvarda koşma, duvara tırmanma, bir araştırma bölümü, kaykay ve hatta mini bir dans oyunu gösteriyor. Oyun, 24 Eylül’de dağıtıma çıkıyor.

Death Stranding: Director’s Cut

Sony, Hideo Kojima’nın esrarengiz oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olan Death Stranding: Director’s Cut‘ın yeni bir fragmanını gösterdi. Geliştirilmiş yakın dövüş, yeni silahlar, becerilerinizi geliştirmek için bir atış poligonu, yeni hikaye görevleri ve daha pek çok şey bu oyunda olacak. Oyun, 24 Eylül’de PS5’e geliyor.

Deathloop

Bethesda, Deathloop oyunun bir bölümünden oynanış görüntüleri de dahil olmak üzere, bir zaman döngüsünde geçen yeni nişancı oyunu için kapsamlı bir bakış sundu. Deathloop, 14 Eylül’de PS5 için özel olarak piyasaya sürülecek. ve Mayıs ayındaki önizlememizde bununla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER