Manşetler

Sony’den Spider-Man şerefine “İnanılmaz Kırmızı” PS4 Pro

sony ps4 pro kırmızıSony, önem verdiği oyunların çıkışı şerefine özel PlayStation 4 konsol sürümleri çıkarmaya yabancı değil. Doğrusunu söylemek gerekirse, bunların bazıları hiç güzel görünmüyor. Ancak 7 Eylül’de çıkacak Spider-Man oyunuyla birlikte paket hâlinde sunulacak kırmızı renkli PS4 Pro, çizgi roman kahramanının fanatiklerinin sahip olmak isteyecekleri özel bir cihaz olacak.

Canlı kırmızı renkte gelen bu özel PS4 Pro konsolu, Sony tarafından “Amazing Red”, yani “İnanılmaz Kırmızı” olarak adlandırılıyor. Cihazın kutusunda bu şekilde bir ibare var. Konsolun tepesinde büyük bir Örümcek Adam logosu bulunuyor.

Bu kıpkırmızı renkteki konsol, oyunun fiziksel kopyası ve indirilebilir içerik kuponlarıyla birlikte sunulacak.

Konsolun kutusunda yer alacak kumanda da konsolun renkleriyle uyum içinde görünüyor. Kırmızı renkli tuşların ve kolların kiri gösterme konusunda biraz cömert davranacağı tahmininde bulunmak da yanlış olmayacaktır.

Kısıtlı sayıda üretilen kırmızı renkli Spider-Man PS4 Pro paketi yurt dışında 399 dolardan ön siparişe sunuldu. Mevcut PS4’ünü daha güçlü bir PS4 Pro cihazıyla değiştirmek isteyenler için bu kırmızı renkli özel konsol iyi bir fırsat olabilir.

Marvel evreninin süper kahramanlarından biri hâline gelen Spider-Man‘in yeni oyunu 7 Eylül’de çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER