Eğlence

Sony ”Siyah Giyen Adamlar” ve ”Liseli Polisler”i bir filmde buluşturmayı planlıyor

jump-street-111214

Sony Pictures’a düzenlenen sanal saldırının ardından internete sızan şirket içi belgeler, pek çok garip olayı ortaya döktü. Söz konusu garip olaylardan birisi de, Sony’nin popüler filmleri ”Siyah Giyen Adamlar” ve ”Liseli Polisler”i tek filmde buluşturma isteği. The Wall Street Journal’da yer alan habere göre, şirketten sızan belgeler stüdyonun iki filmin ana karakterlerini tek bir hikayede toplamayı ve ortaya çıkan filmi 2016 veya 2017’de vizyona sürmeyi planladığını gösteriyor.

Sony iki filmi birleştirmeyi planlasa da, ”Siyah Giyen Adamlar”ın başrol oyuncuları Will Smith ve Tommy Lee Jones’un projeye dahil edilmemiş olması akıllarda bazı soru işaretleri uyandırıyor. Buna karşılık ”Liseli Polisler”in yıldızları Jonah Hill ve Channing Tatum’un ortak filmde de başrolde olması bekleniyor. Hill’in Sony Pictures Başkanı Amy Pascal’a gönderdiği bir e-posta da, oyuncunun bu proje içinde yer alacağını doğruluyor. Hill e-postada iki filmin birleşiminin ”temiz, güçlü ve radikal bir iş” olacağını belirtiyor.

Henüz ortada çok az detay olsa da, filmin vizyona girdiği yılda Sony Pictures’ın öncelik verdiği yapımlar arasında yer alması bekleniyor. Filmin senaryosunun bile kaleme alınmamış olması Sony için fazla problem yaratmış bile gözükmüyor. Sony Pictures’ın alt şirketlerinden biri olan Columbia Pictures’ın prodüksiyon başkanı Hannah Minghella tarafından gönderilen bir e-posta mesajında filme prodüksiyona dahil olan yetenekler çerçevesinde onay verildiği belirtiliyor. ”Liseli Polisler”in senaryosunu kaleme alan Phil Lord ve Chris Miller’ın ortak filmin senaryosunda ve prodüksiyonunda da görev alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER