Teknoloji

Sony Sirius ve Canopus akıllı telefonları 2014’ün ilk yarısında çıkacak

CES geçtiğimiz üç yıl boyunca Sony’nin yılın ilk yarısında piyasaya sunulan amiral gemisi Android cihazlarının duyurularına ev sahipliği yaptı. CES yaklaştıkça Sony akıllı telefonlarıyla ilgili dedikodular da artıyor. Son olarak Sirius ve Canopus olarak adlandırılan iki cihazın geleceği konuşuluyor.

Sony-Xperia-Z1-inceleme-00018

Gelecek haftaki CES’te veya şubat ayındaki MWC’de tanıtılması beklenen Sony akıllı telefonlarıyla ilgili ilk bilgi Çinli Digi-Wo sitesi tarafından aktarıldı. Sitenin iddiasına göre Sony Sirius ve Canopus akıllı telefonları 2014’ün ilk yarısında piyasaya çıkmış olacak.

Sirius’un 5.2 inç ekran taşıyan, Qualcomm Snapdragon 800 işlemci ve 4G LTE bağlantı destekli bir cihaz olacağı söyleniyor. Canopus’ta da 5 inç ekran ve en yeni Snapdragon 805 yongasetin bulunacağı tahmin ediliyor.

Sony’nin bu yeni amiral gemisi telefonların her ikisinin de Full HD çözünürlükte ekrana sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor. Bu arada Canopus’un mobil bağlantı özelliği bulunmayan, sadece bir taşınabilir medya oynatıcı gibi çalışan versiyonunun da bulunacağı öne sürülüyor.

İlgili >> Digi-Wo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER