Eğlence

Sony’nin Silver and Black filmi 2019’da vizyona girecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bu yılın başlarında Sony, Silver and Black  adını taşıyan bir filmin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu filmde Örümcek Adam odaklı şekilde planlanan evrenin parçalarından olan, çizgi roman kahramanları Siyah Kedi ve Silver Sable yer alacaktı. Film stüdyosu bu filmin vizyona giriş tarihini 8 Şubat 2019 olarak açıkladı.

Sony’nin zamanlaması ilginç oldu. Çünkü şirket aynı tarihlerde bu sinematik evrendeki bir başka film için vizyona giriş tarihini yeni açıklamıştı. Venom adlı film 5 Ekim 2018’de vizyona girecek. Silver and Black de hemen arkasından sinema salonlarına giriş yapmış olacak.

Siyah Kedi ve Silver Sable, Örümcek Adam’ın dünyasında ara sıra boy gösteren iki kahraman. Felicia Hardy’nin ikinci kişiliği olan Siyah Kedi, zaman zaman Örümcek Adam ile müttefiklik yapan, dünyanın iyi bildiği kedi kılıklı bir hırsız. Silver Sablinova olarak da bilinen Silver Sable ise, Silver Sablel International şirketinin CEO’su, aynı zamanda Peter Parker ile işbirliği yapan bir paralı asker. Sony, Örümcek Adam’ın bu yaz ülkemizde de gösterime giren, Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin elde ettiği başarıdan ve popülaritesinden yararlanmak istiyor. Ayrıca 2014’te giriştiği, ancak daha sonra ertelediği Örümcek Adam evrenini kurma hamlesini de hayata geçirmeyi planlıyor.

Her ne kadar Sony karakterin haklarını Marvel Studios ile paylaşsa da, bu iki yeni film Marvel’in büyük Sinema Evreni içinde yer almayacak. Söz konusu evren Avengers ve Tom Holland’ın oynadığı Örümcek Adam filmlerini de içeriyor. Yani, Holland’ın oynadığı karakter de bu Sony evreni filmlerinde görünmeyecek. Marvel, Eve Dönüş filmini takip edecek iki film yapmayı hedefliyor. Sonuç olarak, Sony’nin Örümcek Adam evreni kendi ana karakteri olmaksızın ayakları üstünde durmak zorunda kalacak.

İLGİLİ HABERLER