Eğlence

Sony’nin sanal gerçeklik tabanlı yeni müzik etkinliğinin yıldızı Khalid olacak

sony sanal gerceklikGoogle ve Samsung sanal gerçeklik tabanlı müzik etkinliklerine sürekli olarak yenilerini ekliyor. Her iki şirket de hem canlı hem de önceden kaydedilmiş deneyimlerini kullanıcılarına ulaştırıyor. Sony de bu yarışta geride kalmamak için harekete geçti. Hem müzik hem de sanal gerçeklik alanlarında faaliyet gösteren Japon devi, bu iki alanı buluşturan bir çözüm sunacak. Sony sanal gerçeklik tabanlı müzik deneyiminde de ünlü bir isimle çalışacak.

Sanal gerçeklik ve müziği buluşturmak için harekete geçen Sony, ilk olarak “Lost in Music” isimli bir kampanya başlatmıştı. Şirket, bu kampanya çerçevesinde Amerikan müzik grubu The Chainsmokers için bir sanal gerçeklik videosu hazırlamıştı.

2017’nin son günleri yaklaşırken ikinci adım için harekete geçen şirket, yeni projesinin yıldız ismini duyurdu. Sony, yeni sanal gerçeklik projesi için 2017’de adeta bir “hit fabrikası” gibi işleyen şarkıcı ve şarkı yazarı Khalid ile çalışacak.

Sony sanal gerçeklik tabanlı müzik projesinin ikinci aşamasına ocakta başlayacak

Sony sanal gerçeklik tabanlı müzik projesinde ikinci aşamaya 19 Ocak 2018’de Los Angeles’ta bulunan Hangar Studios’ta gerçekleştirilecek ve iki gün boyunca devam edecek etkinlikle başlayacak. Bu etkinliği, 15-16 Mart tarihlerinde SXSW kapsamında gerçekleştirilecek organizasyon takip edecek. Khalid’in sanal gerçeklik videosu da SXSW’de gösterilecek. Klip, PlayStation VR üzerinden de izlenebilecek.

İLGİLİ HABERLER