Manşetler

Sony S1 ve S2 tabletlerin dördüncü tanıtım videosu yayınlandı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin S1 ve S2 tabletleri için hazırladığı video tanıtımların bir yenisi daha yayınlandı. Bir yandan bir sonraki hareket adımlarını aktive eden topları izlerken bir yandan da tabletlerin yeni özellikleriyle tanışmak bir hayli ilginç oluyor.

Şimdiye kadar üç S1 ve S2 tablet tanıtım videosu izledik. İlk video haziran ayının ortalarında çıkmıştı. Bu dördüncü videoda ise ortalarda dolaşan plastik insan figürleri ve bu figürler etrafında dönüp dolaşan toplar ve makineler dikkat çekiyor. Videoda Sony tabletlerinin sosyalleşmeye ve ikili ilişkilere yapacağı katkıya dikkat çekilirken, bu arada tabletlerdeki içeriğin Sony Bravia TV’lere aktarılabileceğini de, videoda dikkat çeken Sony Bravia TV’lerden anlıyoruz.

Videonun sonunda “Open Your Imagination” (Hayal Gücünü Aç) mesajı veriliyor. Bu arada videonun YouTube’da yayınlandığı sayfada beşinci bölümün yolda olduğu ve o videoda tüm hikayenin aktarılacağı vaat ediliyor.

Sony S1 ve S2 tabletlerin dördüncü tanıtım videosuna aşağıda bulabilirsiniz. Birinci, ikinci ve üçüncü videoları izleyip dördüncü videoya ondan sonra geçmek isteyebilirsiniz diye, o videoların bağlantılarını da paylaşmadan geçmeyelim.

Video: Sony Tablet Dördüncü Tanıtım Videosu

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER