Teknoloji

Sony yakında PSVR 2 hakkında daha fazla bilgi paylaşabilir

playstation vr2 sony psvr 2

Sony PSVR 2 için resmi açıklamayı bir süre önce yapmıştı. Ancak şirket detay paylaşımı konusunda aceleci olmamıştı. Yeni bir iddiaya göre, şirket bu konuda beklenen açıklamayı yakında yapacak.

Bir süre önce çıkan haberlerde PSVR 2’nin en dikkat çekici özelliğinin göz takibi olabileceği belirtilmişti. Söz konusu özelliğin performansta ciddi bir artışı da beraberinde getirebileceği iddia edilmişti. Başlığın satışa sunulması içinse 2023 işaret edilmişti. Ancak yeni bir haber, sürecin daha farklı şekilde ilerleyebileceğini gösteriyor.

Görünen o ki, Sony pek çok kişiye PlayStation VR 2 ile ilgili e-postalar gönderiyor. Sanal gerçeklik endüstrisinin önemli haber kaynaklarından biri olan Tom Henderson, şirketin “PlayStation VR 2’yi tanıtırken” başlıklı mesajlar gönderdiğini ve bu stratejinin PlayStation 5 için de uygulandığını belirtti.

Başka isimlerin de benzer paylaşımlarda bulunması, Sony PSVR 2 için yakında daha fazla bilginin paylaşılacağı yeni bir etkinliğin düzenlenebileceği anlamına geliyor. PlayStation 5’in stok sorunlarının yavaş yavaş hafiflediğini düşününce Sony’nin böyle bir hamle yapması mantıklı görünüyor.

İLGİLİ HABERLER