EğlenceTeknoloji

İşte PS5 oyunları böyle kutularda satılacak

İşte PS5 oyunları böyle kutularda satılacak

Sony yayınladığı bir blog yazısıyla PlayStation 5 oyunlarının kutularının nasıl görüneceğini gösterdi. Bunu yaparken de yakında çıkacak Spider-Man: Miles Morales oyununu örnek olarak kullandı. Oyun kutularının görünümü eskisine göre pek değişmeyecek gibi görünse de, dikkate değer birtakım ilginç farklılıklar da bulunmuyor değil.

Sony bir kez daha oyunlarını PS4 oyunlarında olduğu gibi mavi renkli kutularda satacak. Ancak PS5 oyun kutuları biraz daha koyu mavi renkle geliyor ve böylelikle PS5 konsoluna ve kumandasına uyum gösteriyor. Üst kısmındaki PS5 başlığı ise PS4’ün başlığındaki mavi renk yerine siyah ve beyaz renklerinde tasarlanmış. Bu detay da PS5 donanım ailesinin tasarımıyla uyum gösteriyor.

İşte PS5 oyunları böyle kutularda satılacak

PS5 oyun kutularının üzerinde oyunları oynamak için disk sürücülü bir PS5’in gerektiğine dair ibare bulunmuyor. Ancak bu konsollar piyasaya çıktığında sadece dijital oyunları oynatabilen PS5’i seçerseniz, hiçbir şekilde fiziksel oyunları satın almaya ihtiyacınız olmayacak demektir.

Eğer PS4 ve PS5 oyun kutuları arasında bir karşılaştırma yapmak isterseniz, Spider-Man PS4 oyununun kutu tasarımı aşağıda yer alıyor:

İşte PS5 oyunları böyle kutularda satılacak

Sony bu yılın sonuna doğru PS5’i ve Spider-Man: Miles Morales PS5 oyununu piyasaya sürmeyi planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER