FırsatlarManşetler

Sony PlayStation 5 Dijital Sürüm arayanlar için Amazon’da fırsat var

sony ps5 amazon

Oyun konsolu satın almayı düşünen ve piyasada Sony PlayStation 5 avına çıkanlar için bu konsol Amazon.com.tr’de satışta. 12699 TL’lik fiyat etiketi karşılığında Sony PlayStation 5 Dijital Sürüm konsolu satın almanız mümkün.

Sony’nin PS5 oyun konsolu SSD ile hızlı biçimde oyunları yükleme imkanını, dokunsal geri bildirim ile derin gerçeklik hissini, adaptif tetik tuşlarını, üç boyutlu ses deneyimini sunuyor. Disk sürücüsü taşımayan bu dijital versiyon üzerinde PlayStation Network hesabınızla giriş yapın, PlayStation Store’dan oyunlarınızı satın alın ve hemen indirin.

Oyun konsolu yerine bir oyun dizüstü bilgisayarı isteyenler için yine Amazon’da, Monster Notebook Ürünlerinde yüzde 14 oranına varan indirimler var. Üstelik sadece bilgisayarlarda değil, gamepad, notebook kılıfı, oyuncu kulaklığı gibi aksesuarlarda da indirimler bulunuyor.

Yaz tatiline girerken çocuğuna bir Samsung tableti satın almayı düşünenler için yine Samsung Tabletler ve Elektronik Ürünlerde İndirim fırsatı var. Listelenen ürünlere baktığımızda yansıtılan indirim oranları çok yüksek görünmemekle birlikte, fiyatlar ortalamalara göre daha uygun seviyelerde olabiliyor. Son bir yıl içinde çıkmış, farklı fiyat noktalarındaki dikkate değer Samsung tabletlerinin bu kampanyada yer aldığını görüyoruz. Ayrıca Samsung’un eşya takip cihazı Galaxy SmartTag de listelenen ürünler arasında yer alıyor.

Uygun fiyatlı Samsung cep telefonu satın almak isteyenler için n11’de indirimler var. Samsung Galaxy M52 5G 128 GB, 6.010 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Bir başka Samsung modeli olan Galaxy M33 5G 128 GB ise 6.193 TL’lik fiyattan satılıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER