Teknoloji

Sony PS5 aksesuar fiyatlarını açıkladı

sony ps5 aksesuar

Sony, PS5 etkinliğinde konsolun merakla beklenen fiyatlarını ve çıkış tarihini açıklamakla sınırlı kalmadı. Şirket, konsol için hazırlanan çeşitli aksesuarların fiyat bilgilerini de kamuoyuyla paylaştı.

Söz konusu aksesuarlar içinde fiyatı en çok merak edilen Sony’nin yeni Dual Sense oyun kumandasıydı. Oyuncuların PS5 için alacakları ekstra DualSense kumandası için 69.99 dolar ödemesi gerekecek. PlayStation 4’ün DualShock 4 oyun kumandası yurt dışında 59.99 dolar karşılığında satılıyor. Dolayısıyla Sony’nin DualSense ile sunduğu yeni teknolojiler ve bileşenlerin bir maliyeti olduğu söylenebilir. Aynı anda iki DualSense’in şarj edilebileceği şarj istasyonunun ABD’deki fiyat etiketinde ise 29.99 dolar yazacak.

Sony’nin 3D ses deneyimine yönelik büyük girişimini desteklemesi amacıyla geliştirilen Pulse 3D kablosuz kulaklık 99.99 dolar karşılığında satılacak. PlayStation 5’in medya içeriklerini oynatma amacıyla geliştirilen uzaktan kumandası için de 29.99 dolar ödemek gerekecek.

İki tane 1080p lens barındıran ve oyuncuların PlayStation 5’ten oyun yayını yaparken kendi görüntülerini de yayına eklemelerini mümkün kılan HD Camera’nın fiyat etiketinde ise 59.99 dolar yazacak. Çift lensin varlığı, Sony’nin kamerayı bir noktada sanal gerçeklik uygulamaları için de kullanabileceği anlamına geliyor.

Sony PS5 aksesuarlarını kasım ayında konsollarla birlikte piyasaya sürecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER