Teknoloji

Sony PS4’e 1.60 güncellemesiyle Pulse Kablosuz Stereo Kulaklık desteği

Sony PlayStation blogu üzerinden yaptığı duyuruyla PS4’ün 4 Şubatta 1.60 versiyon güncellemesini alacağını açıkladı. Bu güncellemeyle birlikte konsol 7.1 çevresel ses destekli Pulse Kablosuz Stereo Kulaklık cihazıyla uyumluluk kazanacak.

sony-playstation-wireless-headset-040214

Böylelikle oyuncular Pulse kulaklıkları aracılığıyla oyun oynarken 7.1 çevresel sesin güzelliklerinden yararlanabilecek, bunun yanı sıra oyun oynarken sesli görüşmeler de yapabilecek. Öte yandan Sony, Wireless Stereo Headset 2.0 adını verdiği yeni bir kulaklığın daha duyurusunu yaptığı. Bu kulaklık da 10 Şubat tarihinden itibaren yurt dışında, 300 TL’ye yakın bir fiyattan satışa sunulacak.

Wireless Stereo Headset 2.0’ın 7.1 çevresel ses, gürültü bastırma özellikli mikrofon, PS3, PC ve Mac ile uyumluluk sağlayan USB adaptör gibi özellikleri bulunuyor.

Headset Companion App de güncellendi, özelleştirilmiş ses modlarına erişim sağlandı. Böylelikle oyuncular oyun oynarken, müzik dinlerken veya video izlerken ses ayarlaması yapabilecek hâle geldi. Bu arada PlayStation App uygulaması da geçen hafta güncellenmiş, “PlayStation’dan Canlı” özelliği mobil cihazlara da getirilmişti.

Tabii ki, PS4 sahiplerinin yazılım güncellemeleriyle Sony’den istedikleri farklı. İndirmeleri duraklatma, MP3 dosyalarını veya 3D Blu-ray disklerini oynatma gibi işlevler beklenenler listesinde yer almayı sürdürüyor.

İlgili >> PlayStation Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER