Eğlence

Sony PS4 için oyun yükseltme programının detaylarını açıkladı

Sony daha önce yaptığı açıklamada hem PS3 hem de PS4 için yayınlanacak oyunlardan bazılarında PS3 versiyonunu satın alanlara PS4 versiyonuna geçişte indirim yapacağını açıklamış, ancak daha sonra bu konuyla ilgili olarak sessizliğe gömülmüştü. Bu sessizliğini nihayet bozan şirket, Assassin?s Creed IV: Black Flag, Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs ve Battlefield 4 yükseltmelerinin sadece 9.99 dolar tutacağını açıkladı.

sony-ps4-yukseltme-200913

Bu oyunların fiziki bir kopyasını alan kullanıcılara kutunun içinde PlayStation Store’da oyunun PS4 için hazırlanan dijital versiyonunu satın alırken kullanabilecekleri özel bir kod verilecek. Bu yükseltmeyi aktive etmek için ise oyunun fiziki kopyasının da konsolun içinde bulunması gerekecek. PS3 için dijital kopya satın alan kullanıcılar ise PlayStation Network içinde otomatik olarak kendilerine özel indirimi görebilecek.

Sony kullanıcılarını bu tekliflerin belli bir süreye kadar geçerli olduğu konusunda uyarmayı ihmal etmedi. Kullanıcıların Assassin?s Creed IVve Watch Dogs için 31 Ocak 2013, Battlefield 4 için 28 Mart 2013 ve Call of Duty: Ghosts için de 31 Mart 2013’ten önce bu indirim fırsatından yararlanmaları gerekiyor.

İlgili >> Sony

İLGİLİ HABERLER