Teknoloji

Sony PS4 güncellemesiyle DualShock’un ışık çubuğunu karartmaya izin verecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony PlayStation 4’ün DualShock oyun kumandası için bir güncelleme yayınlamayı planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte kumandanın düşük pil ömrü probleminin giderilmesine de yardımcı olunacak.

sony-playstation-4-dualshock-00009

Sony Worldwide Studios Başkanı Shuhei Yoshida güncellemenin oyunculara DualShock kumanda üzerinde bulunan mavi renkli Light Bar ışık çubuğunu karartma fırsatı vereceğini söyledi. Böylelikle oyun kumandasının pil ömründen tasarruf edilmiş olacak.

PlayStation 4’ün kasım ayında dünya çapında satışa çıkışından beri kullanıcılar kumandanın düşük pil ömrü hakkında şikayetlerini dile getiriyordu. Bu nedenle güncelleme birçok kullanıcı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yoshida güncellemenin ne zaman geleceği noktasındaysa herhangi bir bilgi vermedi.

Ayrıca Sony kasım ayından beri 900 bin adet PlayStation 4 kamerası da sattığını açıkladı. Ancak bu kameranın stoklarıyla ilgili sıkıntılar devam ediyor. Sony’de görev yapan kıdemli geliştirici destek mühendisi Chris Norden altı milyon PlayStation 4 oyuncusuna kamera stoklarının yenilenmesi noktasında sabırlı olmaları ricasında bulundu.

İlgili >>Twitter (@geoffkeighley)

İLGİLİ HABERLER