Teknoloji

Sony yeni PS4 güncellemesinin beta sürümünü kullanıcıların test etmesine izin verebilir

sony ps now

sony-playstation-4-inceleme-00007

PlayStation 4’ün yeni yazılım güncellemesi üstünde çalışan Sony’nin tarihinde ilk kez bazı kullanıcılara güncellemeyi önceden test etme imkanı sunacağı söyleniyor. Polygon sitesinde yer alan habere göre, PlayStation MVP elçi programının katılımcılarından bazıları, PS4 yazılımının 2.50 sürümünün beta sürümüne erişebilecek. Katılımcıların PlayStation Network aracılığıyla gönderilen bir e-postayla durumdan haberdar edilecekleri ve 9 Mart tarihinden itibaren de yeni yazılımı indirebilecekleri söyleniyor.

Sony yazılım güncellemesinin dağıtımı konusunda Microsoft’un ayak izlerini farklı bir biçimde de olsa takip ediyor gibi gözüküyor. Microsoft da bundan bir yıl önce Xbox One güncellemelerini gelişigüzel seçilen kullanıcılara önceden ulaştıracağını açıklamıştı. Sony ise talihlilerini daha küçük bir kullanıcı havuzundan seçmeyi tercih etmişe benziyor.

Yeni yazılımla birlikte PS4 kullanıcıları oyunları veya uygulamaları tamamen kapatmadan cihazı düşük güç moduna alabilecekler. Yeni PS4 yazılımının ilkbahar içinde tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER