
PlayStation 4’ün yeni yazılım güncellemesi üstünde çalışan Sony’nin tarihinde ilk kez bazı kullanıcılara güncellemeyi önceden test etme imkanı sunacağı söyleniyor. Polygon sitesinde yer alan habere göre, PlayStation MVP elçi programının katılımcılarından bazıları, PS4 yazılımının 2.50 sürümünün beta sürümüne erişebilecek. Katılımcıların PlayStation Network aracılığıyla gönderilen bir e-postayla durumdan haberdar edilecekleri ve 9 Mart tarihinden itibaren de yeni yazılımı indirebilecekleri söyleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung, One UI 8.5 güncellemesini 44 Galaxy modeline taşıdı

Sennheiser’ın yeni açık tasarım kulaklığı Accentum Clip tek şarjla 9 saate kadar çalışıyor

Instagram çoklu gönderileri değiştirecek yeni özelliği kullanıma sunuyor

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu alışılmışın dışında özellikler sunacak

45 elektrikli otomobil test edildi, soğuk havada en az menzil kaybeden modeller belli oldu
Sony yazılım güncellemesinin dağıtımı konusunda Microsoft’un ayak izlerini farklı bir biçimde de olsa takip ediyor gibi gözüküyor. Microsoft da bundan bir yıl önce Xbox One güncellemelerini gelişigüzel seçilen kullanıcılara önceden ulaştıracağını açıklamıştı. Sony ise talihlilerini daha küçük bir kullanıcı havuzundan seçmeyi tercih etmişe benziyor.
Yeni yazılımla birlikte PS4 kullanıcıları oyunları veya uygulamaları tamamen kapatmadan cihazı düşük güç moduna alabilecekler. Yeni PS4 yazılımının ilkbahar içinde tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


