Manşetler

Sony Portable Ultra Short Throw Projector her zemini TV’ye dönüştürebilecek

Sony etkileyici Life Space UX serisini yeni ürünlerle geliştirmeye devam ediyor. Şirket, yeni ürünlerinin anavatanı Japonya’daki piyasaya çıkış tarihini ve fiyatlarını da açıkladı. Yeni ürünlerden biri olan Sony Portable Ultra Short Throw Projector, duvara veya herhangi bir yüzeye son derece kısa mesafeden görüntü yansıtabiliyor. 13 Şubatta Japonya’da satışa sunulacak olan küçük projektörün fiyat etiketinde 93 bin yen (2436 TL) yazacak. Sony’nin boyut itibarıyla daha büyük olan 4K projektörü de kısa mesafeden görüntü yansıtabilse de, yeni çözümü eve entegre etmek çok daha kolay olacak gibi gözüküyor.

Pille çalışan ve 81 x 131 x 131 mm. ölçülerinde olan projektör, iki saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. Cihaz, otomatik odaklama yapılmış 1366 x 768 piksel çözünürlüğündeki 100 lumen bir görüntüyü 22 ila 80 inç’lik bir alana yansıtabiliyor. Projektörde HDMI girişi bulunsa da, PC veya TV’ye bağlanabilen kablosuz hub aracılığıyla da içeriğe erişilebiliyor.

sony-portable-ultra-short-throw-projector-200116

Projektörle birlikte opsiyonel olarak satılan destek ise cihazı oldukça şık bir aksesuar görüntüsüne sokuyor. Portable Ultra Short Throw Projector, önümüzdeki yaz ABD’de satışa sunulacak.

sony-glass-sound-speaker-200116

Sony’nin 13 Şubatta piyasaya süreceği tek ürün Portable Ultra Short Throw Projector olmayacak. Glass Sound Speaker adını taşıyan şık hoparlörün fiyat etiketinde 74 bin yen (1933 TL) yazacak. Geçtiğimiz yıl CES’te tanıtılan Symphonic Light hoparlörün satışa sunulan versiyonu olan Glass Sound Speaker, özellikle tasarımıyla görüntüleri anında etkilemeyi başarıyor. Glass Sound Speaker’dan daha şık bir Bluetooth hoparlör bulmak fazlasıyla zor gözüküyor. Cihaz, ABD’de önümüzdeki yaz piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER