Teknoloji

Sony PlayStation TV mikro konsol kasımda Avrupa’da satışa sunuluyor

sony-playstation-tv-130814

Sony Gamescom 2014’te PlayStation TV’nin 15 Kasım tarihinde Avrupa’da satışa sunulacağını açıkladı. PlayStation TV 99 euro fiyat ve üç adet dijital oyunla birlikte sunulacak. Sony geçtiğimiz kasım ayında PlayStation TV’yi PlayStation Vita TV adıyla satışa sunmuş, bu yazın başında E3’te de PlayStation TV olarak tekrar lanse etmişti.

6.5 x 10.5 cm.’lik kompakt boyutlara sahip olan PlayStation TV sayesinde PlayStation 4 için ek bir ekran daha oluşturulmuş ve başka bir odada da oyun oynama imkanı sunulmuş oluyor. 1 GB dahili hafıza, Ethernet, USB, Vita oyun kartları, Vita bellek kartları ve Wi-Fi desteği de PlayStation TV’nin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

PlayStation TV oyunculara PlayStation, PS One, PlayStation Portable ve PlayStation Vita için çıkarılmış yüzlerce orijinal oyuna erişim fırsatı verecek. Aynı şekilde kullanıcılar kullanıcılar birçok PS4 oyununu PlayStation Vita’larının ekranında oynayabilecek, PlayStation TV sahipleri oyunlarını yerel ağları üzerinden de oynayabilecek. Remote Play desteği sayesinde PlayStation TV video oyunlarının PlayStation 4 konsolundan yayınını alabilecek.

Sony PlayStation TV’nin hem Dualshock 3 hem de Dualshock 4 kumandalarıyla çalıştığının da altını çiziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER