EğlenceManşetler

Sony PlayStation Network Yeniden Hoşgeldin hediyesi olarak sunacağı oyunları açıkladı

Sony, PlayStation Network’e gerçekleştirilen korsan saldırısının yaralarını yavaş yavaş sarıyor. Pazar gününden itibaren yeniden faaliyete geçirilen PSN artık Türkiye’den de erişilebilir hâle geldi. Atılan bu adımın ardından Sony’nin daha önce vaat ettiği Yeniden Hoşgeldin programının ayrıntıları da netleşmeye başladı.

Programın Türkiye’ye özel tüm ayrıntıları henüz açıklanmamış olsa da, hediye edilecek oyunlar PlayStation Türkiye’nin Facebook sayfasından duyuruldu. Buna göre kullanıcılar LittleBigPlanet, Infamous, Wipeout HD/Fury, Ratchet and Clank: Quest for Booty, Dead Nation adlı PS3 oyunlarının ikisine; PSP hesabı olanlar ise LittleBigPlanet PSP, ModNation PSP, Pursuit Force ve Killzone Liberation oyunlarından ikisine ücretsiz olarak sahip olacak.

Yeniden Hoşgeldin programının ABD’ye özel versiyonunda 30 gün ücretsiz PlayStation Plus üyeliği, PlayStation Home’daki ürünlere ücretsiz sahip olma gibi bazı hediyeler de bulunuyor. PlayStation Plus servisinin Türkiye’de aktif olmaması nedeniyle 30 günlük ücretsiz erişim fırsatı bizim için geçerli olmayabilir.

Yeniden Hoşgeldin Programı’nın Türkiye’ye özel tüm ayrıntıları kesinleştiğinde sizlere aktaracağız.

İlgili – Facebook (PlayStation Türkiye)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER