Manşetler

Sony PlayStation 4’te paylaşım işlevlerini geliştirecek güncelleme yolda

Sony önümüzdeki haftalarda PlayStation 4 için çıkaracağı güncellemeyle yeni nesil oyun konsolu için talep edilen birkaç özelliği sunacak.

sony-playstation-4-inceleme-00001

PS4 sahiplerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda hareket eden Sony’nin gelecek güncellemesi genellikle paylaşım işlevine odaklanacak. Sony kullanıcıların video veya ekran görüntülerini harici USB sürücüsüne veya sabit diskine kaydetmesine izin verecek. Şu anda Share butonuna basıldığında oyunun son 15 dakikası hareketli olarak kaydediliyor veya anlık görüntü alınabiliyor. Videolar sadece Facebook üzerinden, ekran görüntüleriyse Facebook veya Twitter’dan paylaşılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony PlayStation 4 İncelemesi

Güncelleme yeni düzenleme işlevleri getirecek, zengin özellikli video editörü sayesinde klipleri kişiselleştirmek mümkün olacak. Ayrıca daha uzun veya 1080p Full HD video çekmek isterseniz, HDMI üzerinden HDCP içerik kopyalamayı kapatmanız ve oyunun canlı görüntüsünü harici bir görüntü yakalama kartı veya cihazı üzerinden kaydetmeniz mümkün olacak.

Gelecekteki bir başka güncelleme de Twitch ve Ustream üzerinde 720p yayın imkanını getirecek. Ayrıca daha önceki canlı oyun yayınlarını depolamayı sağlaayn arşivleme özelliği de gelecek.

İlgili >> PlayStation Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER