Teknoloji

Sony Play Station Pulse Explore ve Pulse Elite’in fiyatlarını ve çıkış tarihlerini açıkladı

sony pulse explore

Sony Pulse Explore ve Pulse Elite adını verdiği, PlayStation Portal’la birlikte çalışacak şekilde tasarlanan kablosuz kulaklıklarını ağustos ayında tanıtmıştı. Şirket kulaklıklarının çıkış tarihlerini ve fiyatlarını da sonunda duyurdu.

Pulse Explore 6 Aralık’ta ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Avusturya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İtalya, İspanya, Portekiz, Japonya, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da satışa sunulacak. Kulaklığın ABD’deki fiyat etiketinde 200 dolar yazacak. Pulse Elite ise pek çok ülkede 21 Şubat 2024’te piyasaya çıkacak. Bu kulaklığın ABD fiyatı ise 150 dolar.

İki kulaklık ve PlayStation Link USB adaptör, 9 Kasım’da ön siparişe çıkacak. Kullanıcılar PlayStation Direct veya seçili çevrimiçi mağazalar üzerinden ön sipariş verebilecek.

Sony’nin kablosuz ses teknolojisi PlayStation Link, daha düşük gecikme ve kayıpsız ses deneyimi vadediyor. Şirket, PlayStation Link cihazları arasında geçişin kolay olacağının altını çiziyor. Yani kullanıcılar PlayStation 5 ve PlayStation Portal arasında geçiş yaparken bir sorun yaşamayacak.

sony playstation pulse elite
PlayStation Pulse Elite

Sony Pulse Explore ve Elite hem telefona hem de konsola aynı anda bağlanabiliyor

Sony Pulse Explore ve Pulse Elite çoklu Bluetooth bağlantı desteğine sahip. Bu da kulaklıkların eş zamanlı olarak hem PlayStation 5 veya Portal’a hem de akıllı telefona bağlanabileceği anlamına geliyor. Yani PlayStation’ınızda oyun oynarken tek bir dokunuşla telefonunuza gelen çağrıyı yanıtlayabileceksiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER