Eğlence

Sony NBA 2K17 için PlayStation’da özel turnuva düzenliyor

sony nba 2k17 turnuvaSony, günümüzde giderek daha popüler hâle gelen eSpor ile temasını yine gerçek bir spor üzerinden sağlıyor. ESL oyun ağıyla işbirliğine giden şirket, NBA 2K17 üzerinden bir ay boyunca devam edecek dijital bir turnuva düzenleyecek.

“PlayStation Turnuvası” adını taşıyacak organizasyon, 27 Ekimde başlayacak ve 26 Kasımda son bulacak. Her cumartesi günü “Büyük Kupa” müsabakaları gerçekleştirilecek. Turnuvayı ilk üç sırada tamamlayan oyuncular, DualShock 4 oyun kumandası ve başka PlayStation aksesuarlarının da bulunduğu bir hediye paketi kazanacak.

Sony NBA 2K17 turnuvasına katılımı koşullara bağlıyor

Turnuvaya katılmak için NBA 2K17’nin bir kopyasını edinmek, PlayStation Plus servisine abone olmak ve bir ESL hesabı açmak gerekiyor. Ardından turnuvaya ESL üzerinden kayıt yapılabiliyor. Oyuncular müsabaka zamanlarıyla ilgili olarak önceden bilgilendiriliyor. Turnuvanın oyuncu havuzunun ne kadar büyük olacağı şu an için bilinmese de, maçlarda birer oyuncunun karşı karşıya geleceği belirtildi. Sony’nin önümüzdeki dönemde farklı oyunlar için de benzer turnuvalar düzenlemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER