Teknoloji

Sony Mobile’ın Xperia ürünlerine özel Türkçe blogu yayında

sony mobile xperia türkçe blogSony Mobile’ın dünya çapındaki kullanıcılarına özel olarak sunduğu Sony Mobile blogu artık Türkçe içeriklerle de Türkiye’deki kullanıcılara hizmet veriyor. Sony Mobile’ın belirttiğine göre, ziyaretçiler Xperia telefonlarla ilgili gelişmelere ve önerilere bu Türkçe blog üzerinden erişebilecekler.

Müşterilerine satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da destek vermeyi hedefleyen Sony Mobile, Xperia Blog’da tüm Xperia akıllı ürün sahiplerini ilgilendiren birçok yeniliğe yer verdiğine dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yazın sonundan itibaren Türkçe hizmet vermeye başlayan bloga yapılan içerik girişi son haftalarda daha da arttı. Sony Mobile Türkiye Tüketici Pazarlama Müdürü Çağla Aral, Xperia cihazlarıyla kaliteli içerik üretmenin keyifli ve kolay olduğuna dikkat çekiyor, Türkçe bloglarıyla da bunu herkese duyurmak ve ilham vermek istediklerini dile getiriyor.

Aral, “Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarımızdan sonra blogumuzla da Türkçe içeriklerimizi çeşitlendirecek; ürün ve hizmetlerimizle ilgili ipuçları, haberler, başarı hikayeleri, ürünlerimizin mimarları ile gerçekleştireceğimiz özel röportajlar gibi birçok keyifli içerikle buluşturacağız. Üstün teknoloji ürünü akıllı telefonlarımızla neler yapılabildiği kadar Sony dünyasının haber ve yeniliklerine de blogumuzdan ulaşılabilecek.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER