
2014’te ciddi ölçüde büyüyen kablosuz kulaklık pazarının büyümesini 2015’te de sürdüreceğinin işaretlerini CES 2015’te görmek mümkün oluyor. Popüler MDR serisini genişleten Sony, dokunmatik kontrollü ve kablosuz MDR-1ABT’yi görücüye çıkardı. Kullanıcılar bir dokunuş veya sürükleme hareketiyle müziği başlatabiliyor, durdurabiliyor veya çalan şarkıyı değiştirebiliyor. Böylelikle akıllı telefona veya taşınabilir medya oynatıcısına uzanmadan müziği kontrol edebiliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony’nin yeni dev ekranı projektörlere alternatif olmaya hazırlanıyor

OnePlus Nord Buds 4 tanıtım öncesinde yüzünü gösterdi

Nothing’un yeni uygun fiyatlı kulaklığı için ilk detaylar sızdı

Apple’ın ilk dokunmatik ekranlı MacBook modeli için yeni işaret ortaya çıktı

Apple’ın katlanabilir iPhone modeli 2027’ye ertelenmiş olabilir
Bluetooth üzerinden müzik kaynağıyla bağlantı kurabilen Sony MDR-1ABT, kablolu bağlantının yokluğunda yüksek ses kalitesini korumak adına çeşitli teknolojilerden faydalanıyor. Dijital ses çeviricisi, S-Master HX dijital amfi ve Sony’nin dijital ses geliştirme motoru MDR-1ABT’de bulunan teknolojiler arasında yer alıyor. Ses geliştirme motoruyla tüm ses sinyallerini yüksek kaliteye yakın bir çözünürlüğe çekmek mümkün hâle geliyor. Eko önlemesi ve ses baskılaması da standartlar arasında yer alıyor.
Sony’nin MDR serisindeki ilk modeli olan MDR-10RBT, pazardaki diğer seçeneklerle kıyaslandığında pek parlak bir izlenim uyandırmamıştı. Ancak MDR-1ABT ile Sony doğru bir istikamete girmişe benziyor. İlkbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen kulaklığın fiyatı konusundaysa şimdilik bir bilgi verilmiş değil.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


