Manşetler

Sony LT30p Mint’in detayları ve kamerasıyla çekilmiş fotoğrafları sızdı

Sony, Xperia S’i tanıttıktan ve piyasaya sürdükten sadece birkaç ay sonra yeni bir üst sınıf Android cihazını daha piyasaya sürebilir. Bulgar web sitesi Nixanbal “Mint” kod adıyla da anılan Sony LT30p ile ilgili bazı detayları yayınladı. 13 megapiksel kamera barındıracağı söylenen bu cihazla çekilen bazı fotoğraflar da site tarafından paylaşıldı.

Söz konusu cihazda 4.6 inç’lik, 720p çözünürlüklü ekran, Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, 1 GB RAM, 16 GB bellek, sabit ve değiştirilemeyen batarya ve NFC gibi bileşenlerin bulunduğu iddia ediliyor. Ayrıca telefonda 720p kalitesinde, görüntülü görüşmelere özel kamera bulunacağı, microSIM desteği ve MHL video çıkışının bulunacağı da belirtiliyor. Öte yandan Sony bu yeni cihazla birlikte mevcut NXT tasarımından uzaklaşabilir, çünkü LT30p’nin kıvrımlı bir arka panele sahip olduğu, muhtemelen Xperia Arc serisi telefonların tasarımını yansıttığı söyleniyor. Cihazdaki tüm fiziksel tuşların sağ alt tarafa yerleştirileceği, Ice Cream Sandwich ile yüklü olacak cihazın ekranında Galaxy Nexus’taki gibi ekran üstü sanal kontrollerin bulunacağı söyleniyor. Cihazın plastik kasaya sahip olacağı da iddia edilenler arasında.

LT30p Sony’nin yılın ikinci yarısına özel yeni amiral gemisi olabilir. Belki eylül başındaki IFA sırasında yeni bir Sony cihazıyla ilgili resmi haberleri duyabiliriz. Merak edenler LT30p ile çekildiği iddia edilen fotoğraflara göz atabilir.

Galeri: Sony LT30p Mint ile çekilmiş fotoğraflar
[nggallery id=970]

İlgili >> Nixanbal

İLGİLİ HABERLER