Eğlence

Sony Little Big Planet 4 için hazırlıklara başladı

sony little big planet

Little Big Planet’te ana seriye yeni bir oyun eklenmesinin üstünden 7 yıl geçmiş durumda. Son olarak 2020’nin kasım ayında çıkan Sackboy: A Big Adventure, serinin hayranlarına Sackboy’un dünyasına geri dönme imkanı vermişti. Ancak bu oyunda oyunculara kendi bölümlerini oluşturma fırsatının sunulmaması, Little Big Planet oyunu hissiyatının yaşanmasını engellemişti. Sony, PlayStation 5 dönemine geçerken de Little Big Planet serisiyle ilgili bir duyuru yapmamıştı.

Serinin hayranları, sabırlı bekleyişlerinin karşılığını almış gibi görünüyor. Oyunun yapımcılarından Sumo Digital tarafından verilen bir iş ilanı, Little Big Planet 4 için hazırlıkların başladığının işaretçisi olarak değerlendiriliyor. Sony’nin de oyun için duyuruyu bu yıl içinde yapabileceği belirtiliyor.

Sumo Digital’ın iş ilanında deneyimli bir bölüm tasarımcısının arandığı belirtiliyor. İlanda işe alınacak kişinin “AAA kalite” bir oyun üzerinde çalışan deneyimli ve tutkulu bir ekibe katılacağı da ifade ediliyor. Buna ek olarak, üzerinde çalışılan oyunun milyonlar satan bir serinin parçası olacağı bilgisi de veriliyor.

Sony, PlayStation 5 sahiplerine yeni Little Big Planet oyunları dışında başka hediyeler de sunacak. Horizon: Forbidden West önümüzdeki ay yayınlanacak. Buna ek olarak, God of War: Rangarok da oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER