Fırsatlar

Sony LinkBuds S kulaklıkta 300 TL indirim fırsatı

sony linkbuds s

Sony’nin yaklaşık bir buçuk yıl önce çıkardığı üst sınıf kulak içi kulaklık modeli olan Linkbuds S‘te bir indirim var. Hepsiburada’da, normal fiyatı 6.299 TL olan bu ürün 5.999 TL’lik indirimli bir fiyattan satılıyor.

Sony Linkbuds S özellikleri

Sony LinkBuds S, 20Hz-20kHz frekans aralığıyla derin baslardan en tiz seslere kadar destek sunuyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde kesintisiz ve hızlı bir bağlantı deneyimi yaşarken, kompakt yapısı ile hayatınızın her anında konforlu bir deneyim sağlıyor.

Ürünle birlikte gelen 5 mm sürücüler, her bir nota için netlik ve derinlik veriyor. IPX4 derecesine sahip su sıçramalarına karşı dayanıklı tasarımı ile hafif yağmurlu koşullarda veya yoğun antrenmanlar sırasında dahi yanınızda olabilir. 20 saatlik maksimum batarya ömrü, sizi gün boyunca müziğinizden ayırmaz, 9.6 g ağırlığı ile varlığını neredeyse unutturur.

Siyah renk seçeneğiyle şıklık sunan Sony LinkBuds S, kullanışlı kutu içeriğiyle gelir. Kutuda; kulaklıklar, farklı boyutlardaki kulaklık uçları ve USB-C şarj kablosu bulunmaktadır. Ürün, Sony Türkiye’nin 2 yıllık garantisi altında. Müzikseverler için tasarlanmış bu akıllı kulaklıkla, yüksek performansı her yerde hissedebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER