Teknoloji

Sony kablosuz kulaklık seçeneklerini artırmaya devam ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, kablosuz kulaklık portföyüne iki yeni ürün daha ekledi. Kulak üstü bir model olan WH-XB910N ve kulak içi formatındaki WF-C500 gözler önüne çıktı. Her iki kulaklık da ekim ayında satışa sunulacak.

WH-XB910N, Sony’nin Extra Bass serisinin bir parçası. Kulaklık müzikseverlere basların yoğun şekilde duyulabildiği bir ses deneyimi vadediyor. WH-XB910N’de aktif gürültü engelleme özelliği de mevcut. Sony’nin 1000x serisi dışında sunduğu aktif gürültü engelleme deneyimi konusunda bazı soru işaretleri mevcut. Yine de, Sony’nin bu özelliği sunmasının “hiç yoktan iyi” olduğu söylenebilir.

AAC ve LDAC codec’lerini destekleyen kulaklıkta, Uyarlanabilir Ses Kontrol özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların konumlarına göre aktif gürültü engelleme seviyesi ayarlanabiliyor.

Hareketle kontrol, Google Asistan ve Amazon Alexa desteği, Android Fast Pair ve Windows Swift Pair desteği, 30 saate varan pil ömrü ve katlanabilir tasarım kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor. Kulaklığın taşıma kutusuyla birlikte geldiğini belirtmekte fayda var.

Mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği bulunan WH-XB910N, İngiltere’de 179 pound karşılığında satılacak.

WF-C500 ise Sony’nin yeni kablosuz kulaklıkları arasında daha uygun fiyatlı seçenek olarak öne çıkıyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikası, AAC desteği gibi özellikleri bulunan kulaklığın pil ömrü 10 saat. Şarj kutusuyla bu sürenin üzerine 10 saat daha eklenebiliyor. Android Fast Pair ve Windows Swift Pair özellikleri bu modelde de mevcut.

sony kablosuz kulaklık
Sony WF-C500

Sony WF-C500 kablosuz kulaklık için siyah, beyaz, turuncu ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneği sunuluyor. Kulaklığın İngiltere’deki satış fiyatı 89 pound olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER