Eğlence

Sony Pictures Jumanji, Kara Kule, Ölümcül Deney ve Çılgın İkili ile 90’ları yeniden yaşatacak

cilgin-ikili-060815

Sony Pictures 2016, 2017 ve 2019’da vizyona sokacağı 16 filmin gösterim tarihlerini açıkladı. Söz konusu filmler arasında Hayalet Avcıları, Jumanji, Muhteşem Yedili, Kara Kule, Ölümcül Deney, Uncharted ile Çılgın İkili 3 ve Çılgın İkili 4 de bulunuyor.

Sony Pictures’ın devam filmi veya yeniden çekim niteliği taşımayan filmlerinin prodüksiyonunda da önemli isimler yer alıyor. Örneğin, Jodie Foster’ın yönetmenliğini üstleneceği Money Monster’ın başrollerini Julia Roberts ve George Clooney paylaşacak.

Bilimkurgu ve romantizmi bir araya getirecek Passengers ise Chris Pratt ve Jennifer Lawrence’ı buluşturacak. İlk filmiyle ödül kazanan animasyon yönetmeni Timothy Reckart’ın imzasını taşıyan The Lamb ve Edgar Wright’ın Ant-Man prodüksiyonun ayrılmasından sonraki ilk filmi olan Baby Driver, Sony Pictures’ın önümüzdeki yıllar için duyurduğu vizyon takviminde yer alıyor.

Listeye bakıldığında “Geleceğin HD olarak geçmişte” olduğu şeklinde bir yorumda bulunmak da yanlış olmayacaktır. 1995’te Jumanji ve Çılgın İkili büyük gişe başarıları elde etmiş, Stephen King “Kara Kule” serisinden henüz üç kitap yayınlamış ve Ölümcül Deney’in PlayStation versiyonu henüz ortaya çıkmamıştı. Eski isimlerin bit pazarına nur yağdırıp yağdırmayacağını görmek için önümüzdeki dört yıllık dönemi mercek altına almak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER