Teknoloji

Sony’den oyun odaklı yeni kablosuz kulaklık: InZone Buds

sony inzone buds

Sony InZone Buds adını taşıyan oyun odaklı yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı. Şirket, yeni kablosuz kulaklığının pil ömrünü optimize etmek (12 saate kadar sürekli kullanımla) ve mümkün olan en düşük gecikmeyle ses sunmak üzere tasarlandığının altını çiziyor.

InZone Buds, PS5, PC’ler ve mobil cihazlar da dahil olmak üzere çeşitli cihazları destekliyor. Kullanıcılar bu cihazların çoğuna, gecikmeyi 30 milisaniyenin altına indiren, birlikte verilen USB-C donanım kilidini kullanarak bağlanabilecek. Ancak InZone Buds aynı zamanda Bluetooth LE Audio’yu da destekliyor. Bunun son teknolojilerle donatılmış bir Android telefona sahip olanlar için önemli bir ekleme olduğu söylenebilir.

Sony, yeni kulaklığının 360 derece uzamsal ses yeteneklerini fazlasıyla öne çıkarıyor. Ancak bunlardan en etkileyici deneyimi elde etmek birkaç ekstra adım ve yazılım gerekiyor.

sony inzone buds

Sony InZone Buds, WF-1000X ile aynı ses mimarisine sahip

Şirket yeni kulaklığının uzun oyun seanslarında rahatlık sağlayacak şekilde tasarlandığının altını çiziyor. InZone Buds’ın kulağa takıldığında minimum basınç uygulayacağın belirtilirken, kulaklığın kutusundan dört set silikon kulak ucu çıkıyor. Sony yeni kulaklığının WF-1000X modeliyle aynı “Dynamic Driver X” ses mimarisini taşıdığının altını çizmeyi ihmal etmiyor.

Sony InZone Buds, 199.99 dolarlık fiyat etiketiyle ön satışa çıkmış durumda. Kulaklık, ekim ayı sona ermeden sahipleriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER