Teknoloji

Sony Hear.In 3 ile kulaklıklara renk getiriyor

sony hear.in 3

2019’da etkileyici kablosuz kulaklıklar piyasaya çıktı. Ancak bu kulaklıkların büyük kısmında somut bir “renk” eksikliği söz konusuydu. Sony, WF-H800 Hear.In 3 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığıyla bu eksiği kapatmaya soyunuyor.

Hear.In 3’ün temelinde oldukça iyi yorumlar alan WF-1000X M3 bulunuyor. Söz konusu kulaklık, gürültü önleme özelliğinin işleyişiyle dikkat çekmeyi başarmıştı. WF-H800 Hear.In 3’ün renk seçenekleri arasında kırmızı, yeşil, mavi, siyah ve mercan rengi bulunuyor. Kırmızı seçeneğin siyah dokunuşlarının da etkisiyle oldukça havalı göründüğünü belirtmekte fayda var.

Tıpkı M3’te olduğu gibi, Hear.In 3’te de her bir kulaklık topuzu telefona eş zamanlı olarak bağlanabiliyor. Sony’den yapılan açıklamaya göre, kulaklık kullanıcılara toplamda 16 saatlik bir dinleme süresi sunuyor. Taşıma kutusu sayesinde kulaklığı bir kez daha tam şarj etmek de mümkün oluyor.

Sony Hear.In 3 ne zaman piyasaya çıkacak?

WF-H800 Hear.In 3’ün her bir topuzunda iki adet 6 mm. sürücü bulunuyor. Kulaklık topuzları, üç noktalı bir yapı sayesinde kulaklığa tutunuyor. Sony’nin yeni kulaklığında aktif gürültü önleme özelliğinin bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Sony WF-H800 Hear.In 3, ocak ayı itibarıyla Avustralya’da satışa sunulacak. Kulaklık bu ülkede 349.95 Avustralya doları karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER