Manşetler

Sony 2012 model Handycam video kameralarını tanıttı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Video kamera dendiğinde akla gelen ilk markalardan bir tanesi olan Sony 2012 model Handycam video kameralarını İstanbul’da düzenlediği bir etkinlikle tanıttı. Şu anda çoğu Türkiye piyasasına girmiş olan bu modeller için projeksiyonlu Full HD modeller, 3D destekli modeller ve dijital bir dürbün de bulunuyor.

Sony, düzenlediği basın toplantısında HD formatına geçişle ilgili ilginç notlar paylaştı. 2010 yılında yüzde 20 yaygınlığa sahip olan HD formatı 2012’de bu oranı yüzde 55 ile SD formata göre kendi lehine çevirmeyi başarmış durumda. Sony’nin 2012 hedefiyse hem talebi canlı tutmak hem de pazara yenilikçi ürünler sunup kendi lehine daha fazla fırsat yaratmak. İkinci hedef için çeşitli yeni teknolojiler ürünlerle birlikte sunuluyor. Örneğin Close Voice teknolojisi sayesinde ortamdaki tüm kişilerin seslerine özel olarak odaklama yapılabiliyor. Rüzgar sesini önleyen bir teknoloji de çeşitli modellerde bulunuyor. Düşük ışıkta daha kaliteli görüntü çekimi yapılması da Sony’nin ürünlerinde odaklandığı bir başka detay olarak dikkat çekiyor.

Standart çözünürlükten yüksek çözünürlükte çekim yapan modellere geçişi hızlandırmak isteyen Sony bunun için giriş seviyesi HD model fiyatını 699 TL’ye indirmiş durumda. Üstelik geçen yıl bu segmentte sadece 1 ürün varken, bu yıl giriş seviyesi HD model sayısı dörde çıkarılmış. Projeksiyonlu modellerde pazar payını artırmayı hedefleyen şirket bu alanda giriş seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz standart çözünürlükte kayıt yapan PJ5 ve HD çözünürlükte kayıt yapan PJ200’ü sırasıyla 929 TL ve 1145 TL’den piyasaya sunuyor. Projeksiyonlu modellerde 5 metre uzaklıkta 100 inç’e kadar büyüklükte görüntüyü perdeye yüksek çözünürlükte yansıtmak mümkün.Şirket bu alanda yüzde 20’lik bir pazar payı yakalamayı hedefliyor. Yeni kategoriler geliştirmeyi de hedefleyen şirket BOSS (Dengeli Optical Steady Shot) adını verdiği özel bir teknoloji sayesinde kamera çekimi sırasında meydana gelecek sarsılma ve titremelerin görüntü üzerinde yaratacağı etkiyi en aza indirmeyi hedefliyor. Bu teknoloji sayesinde önceki modellere göre 13 kat daha etkin bir dengeleme fırsatı yakalanıyor. Su geçirmez kompakt kameralar da Sony Handycam serisi modelleri arasında yer almakta.

Sony’nin 2012 Handycam video kameralarıyla ilgili tüm detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz. Ayrıca yine aşağıda yer alan galeride bu seri altında sunulan ürünlerin görselleri de yer alıyor.

Galeri: Sony 2012 Handycam Serisi
[nggallery id=932]

BASIN BÜLTENİ

İçinizdeki yeteneği ortaya çıkaran yeni video kameralar

Sony Projektör Handycam 2012 Ailesi ile değerli anlarınızı dilediğiniz yerde paylaşın

Sony, bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi görüntü performansına ve ses kalitesine sahip yeni Full HD Handycam 2012 video kameralarını, özel bir deneyim etkinliği ile tanıttı. Tanıtımda, dahili projektöre sahip oluşuyla çok ayrıcalıklı “yaratma, paylaşma ve dinleme” deneyimi sunan ailenin en üst seviye modeli HDR-PJ740VE yıldızlaşırken, tüm modeller eşsiz teknolojik özellikleriyle ilgi topladı. Sony, içerisinde kompakt 3D HDR-TD20VE ve su altında video çekme keyfi sunan GW55 modellerinin de yer aldığı ve projeksiyonlu modellerin öne çıktığı yeni Handycam ailesinin yanı sıra sinematik Full HD video ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için yaratıcılık olanaklarını genişleten NEX-VG20E ile dünyanın ilk dijital dürbünü DEV-5’i de tanıttı.

(01.06.2012 – İstanbul) – Sony, sektöre bir ilk olarak sunduğu projeksiyonlu modelleri de içeren Full HD Handycam video kamera ailesine özel bir Tanışma ve Deneyim Toplantısı düzenledi. Toplantı, Sony Eurasia A.Ş. Dijital Görüntüleme Grup Ürün Müdürü Hülya İlhan’ın ev sahipliğinde ve ünlü tiyatro topluluğu Mahşer-i Cümbüş ile birlikte hazırlanan Doğaçlama Tiyatro Sporu eşliğinde gerçekleştirildi. Katılımcılar, 100 inç görüntü yansıtma ve geliştirilmiş SteadyShot görüntü dengeleme özelliği ile hareket halindeyken bile mükemmel netlik ve kalitede videolar elde edilmesini sağlayan dahili projektörlü Full HD Handycam video kamera ailesinin en üst modeli HDR-PJ740’ın da içerisinde olduğu Handycam modellerinin performansını bizzat test etme imkanı buldu.

Hedef: Pazara yenilikler getirmek ve HD kategorisini büyütmek

Toplantıda yaptığı sunumda, Sony Eurasia A.Ş. Dijital Görüntüleme Grup Ürün Müdürü Hülya İlhan, şunları ifade etti: “2012’de SD’den HD’ye geçiş, pazarın en önemli eğiliminin başında geliyor. Megapikseller ve zum değerleri giderek yükseliyor. Video kameralara, Kişisel Sinema özelliği ekleniyor. Düşük ışıkta bile görüntü kalitesi, video kameralarda olmazsa olmaz özellik haline geliyor. Biz de yüzde 69  payımız ile pazarın lideri olarak, tüm bu eğilimlere, eşsiz ve kendi alanında lider teknolojilerimizle yön veriyoruz. 2012’deki en önemli hedefimiz, lideri olduğumuz video kamera pazarında konumumuzu korumaya devam ederken, inovasyonumuz olan projeksiyonlu Handycam ürünlerimizin pazardaki payını artırmak, yeni kategoriler geliştirmek ve tüketicilerimize her zaman en iyisini, beklentilerinin ötesini sunabilmek.”

İstediğiniz her yerde anıları yakalayın, yaratın, paylaşın, dinleyin

Ailenin en üst modeli HDR-PJ740 başta olmak üzere PJ580, PJ260, PJ200 ve PJ5 modellerinde de bulunan dahili projektör sayesinde videolarınızı sevdiklerinizle paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. “Yarat, Paylaş, Dinle” sloganıyla tüketicilere ulaşan bu modellerin sahip olduğu Event Browse ve Highlight Playback özelliklerini kullanarak kısa filmler oluşturmak son derece kolay. Event Browse, fotoğraf ve videolarınızı, kameranızda kolayca bulabilmeniz ve görüntüleyebilmeniz için kullanışlı bir şekilde tarihe göre grupluyor. Highlight Playback özelliği ile birlikte kullanıldığında, en güzel anılarınızdan oluşan gösterimleri herkesin beğeneceği şekilde kolayca hazırlama imkanı sunuyor.

Diğer video kameraların titreyen, izlemesi zor görüntüler ile hayal kırıklığı yaşattığı tele ayarlarda bile daha sabit ve net video ve fotoğraflar çekmeye olanak tanıyor. Kullanıcılar, görüntüyü daha da yakınlaştırıp mükemmel detaylara sahip video ve fotoğraflar ile anı ölümsüzleştirebiliyor.

Üstelik de videolarınızı, televizyon ya da kullanışsız kablolara gerek kalmadan en yakındaki ekrana yansıtarak kolayca ve anında paylaşabilmenizi sağlıyor. Çünkü bu modeller, her duvarı, tavanı veya kullanışlı yüzeyi anında bir sinema perdesine dönüştürüyor. Rüzgarın en sert estiği anlarda bile konuşmaları daha canlı ve net şekilde kaydedebiliyor. Mükemmel kalite kaydedilmiş sesleri, dahili stereo hoparlörlerle yüksek kalitede dinleme imkanı sunuyor.

Özel hatıralarına fazladan bir boyut daha katmak isteyenler için en küçük 3D Handycam daha tatminkar, üç boyutlu görüntüler elde edebilmeyi sağlamak üzere heyecan verici yeni özellikler de ekliyor.

Benzersiz denge için çığır açan teknoloji: Dengeli Optik SteadyShot

Ailenin en üstünde yer alan modeller, HD video veya fotoğraf çekimde daha istikrarlı, profesyonel görünümlü görüntüler sunan yeni ve karmaşık bir dengeleme sistemi olan Dengeli Optik SteadyShot ile geliyor. Dengeleme işlemi artık objektif ve Exmor R CMOS görüntü işlemcisi de dahil olmak üzere tüm optik sisteme uygulanıyor. Sonuç olarak ortaya, önceki modellere göre 13 kata kadar daha etkin, bugüne kadarki en iyi titremeyi önleme performansı çıkıyor. Geniş açıdan telefotoya kadar tüm zum ayarlarında etkinliğini koruyor.

Gelişmiş ses işlemcisi ile mükemmel ses kalitesi

Sony Handycam 2012 Ailesi, sadece hayranlık verici Full HD video ve fotoğraflar çekmekle kalmıyor, aynı zamanda hiç olmadığı kadar da iyi bir ses kalitesi sunuyor. Sahip olduğu yeni gelişmiş ses işlemcisi ile Handycam video kameralar, dış ortamda yapılan çekimlerde sıkıntı yaratacak rüzgar sesini otomatik olarak tespit ediyor. Karmaşık bir algoritma, özellikle yapılan konuşmaların net şekilde anlaşılmasını engelleyen düşük ve orta frekanslarda olmak üzere, rüzgar sesini akıllı bir şekilde azaltıyor. Ayrıca, insan sesleri de daha iyi geliyor. Daha Yakın Ses özelliği, sahnedeki insanları ayırt etmek için Yüz Algılama teknolojisinden yararlanıyor. Gelişmiş ses işleme, daha temiz, keskin konuşmalar için mikrofonun yön belirleme yeteneğini artırıyor, konuşmaları optimize ediyor ve arka plandaki gürültüyü azaltıyor.

Mükemmel çözünürlükte görüntüler için: By Pixel Super Resolution

Geçtiğimiz yıl, Cyber-shot ile piyasaya sürülen By Pixel Super Resolution teknolojisi, komşu pikselleri analiz ederek belirlediği görüntüleri kameranın görüntü veritabanı ile karşılaştırıyor. Handycam, bu ek bilgiyi, en ince detaylara sahip son derece yüksek çözünürlüklü fotoğraflar üretmekte kullanıyor.

Daha küçük daha güçlü Full HD 3D Handycam

2011’de, dünyanın ilk çift kayıt yapabilme özelliğine sahip Double Full HD 3D tüketici video kamerasının piyasaya sürülmesinin ardından, yeni HDR-TD20VE’nin büyüklüğü bir önceki nesil ürünün yaklaşık yüzde 66’sına eşit. 10x optik zuma sahip (3D’de 12x genişletilmiş zum ve 2D’de 17x genişletilmiş zum) iki ayrı stereoskopik G objektif, çift Exmor R CMOS sensör ve çift BIONZ görüntü işlemci ile birlikte çalışıyor.

Bu çifte kayıt sistemi, görüntüyü, 1920×1080 Full HD formatında 3D kaydederek, 3D TV’nizde Active Shutter gözlükleriniz ile tadını çıkarmanızı sağlıyor. Görüntüler, 8,8cm (3,5 inç) Xtra Fine 3D dokunmatik ekranda da gözlüksüz olarak izlenebiliyor. Yeni AUTO 3D derinlik ayarlama özelliği daha doğal, rahat 3D izleme imkanı sağlıyor. Video kameranın objektifleri arasındaki mesafe de, daha gerçekçi bir stereoskopik etki yaratmak amacıyla optimize edilmiş durumda. Bir önceki modelde 80 cm olan video kamera ile nesne arasında olması gereken minimum mesafe artık 30 cm’ye inmiş durumda olduğundan yakın 3D çekimler artık eskisinden de yakın hale geliyor.

Belirli 2D Handycam modelleri ile paylaşılan diğer HDR-TD20VE özellikleri arasında, Otomatik Rüzgar Sesi Azaltma teknolojisi ile İAUTO, GPS ile coğrafi etiketleme, çok yönlü manuel kontroller ile kolay dosya transferleri ve PC’nizden hızlı şarj için dahili USB kablosu da bulunuyor.

Suya dayanıklı Handycam GW55, ileri teknolojisiyle gençler ve genç çiftler için çok ideal, yanlarından ayırmayacakları bir model olacak.

Sony’nin yeni video kamera modeli Handycam GW55, beş metreye kadar suya, toza ve 1,5 metreye kadar yüksekten düşmelere karşı dayanıklı. Exmor R CMOS sensör, düşük ışık koşullarında bile harika Full HD 50p videolar kaydediyor. 17x Genişletilmiş Zum ve 29,8 mm geniş açılı G Objektife sahip Sony Handycam GW55, hareket halindeyken veya zumlarken daha net çekimler gerçekleştirmek için Aktif Modlu Optik SteadyShot ile donatıldı. 20,4 megapiksele kadar son derece detaylı fotoğraflar sunarken, her seferinde mükemmel sonuçlar için ayarları yapan Akıllı Otomatik Ayarlama ve 7,5 cm Xtra Fine LCD dokunmatik panele de sahip.

Bugüne kadarki en iyi Full HD video kalitesi, ses ve ergonomi NEX-VG20E’de

Sony’nin Handycam 2012 Ailesi’nde yer alan NEX-VG20E model video kamerası, sinematik Full HD video ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için yaratıcılık olanaklarını genişletiyor. Geniş kapsamlı elle kontrol sağlayan NEX-VG20E, video çekimi yapanların artan E-mount lens yelpazesinin sanatsal potansiyelini keşfetmesine olanak tanıyor. Gelişmiş ergonomisi, iyileştirilmiş resim kalitesi ve yenilenen ses ile övgüler alan değiştirilebilir lensli dünyanın ilk tüketici HD video kamerası NEX-VG10E’de çeşitli yenilikler sunuluyor.

NEX-VG20E’nin 16.1 etkin megapiksellik bir çözünürlüğe sahip olan Exmor APS HD CMOS sensörü, düşük ışıkta son derece düşük parazit ile seçkin bir video resim kalitesini garanti ediyor. DSLR kullanıcılarının alışık olduğu bütün çekim sonrası işlemlerin esnekliği için RAW formatı desteği ile eski 16 megapiksellik fotoğrafları alıyor*. İster video ister fotoğraf çekiminde, büyük sensör bir DSLR kameranın etkileyici resim kalitesine rakip bir kalite sağlıyor. Bu, E-mount lens koleksiyonuyla arka planda çok başarılı alan efektleri yaratmaya imkan tanıyor.

AVCHD formatında Full HD video çekimi şimdi 50p ve 25p (progressive) kare hız seçenekleri ile tamamlanıyor. 25p’de çekim, daha zengin ve daha sinematik bir görünüm için Cinema Tone Gamma ve Cinema Tone Colour ile geliştirilebiliyor. Diyaloglar ve diğer sesler, şimdi stereo ve 5.1 kanal surround’ı destekleyen hassas Quad Capsule Spatial Array Mikrofon ile alınıyor. Yeni bir ses seviyesi kontrolünün yanı sıra harici bir mikrofon ve izleme kulaklığı için profesyonel tipte jack girişleri bulunuyor.

Dünyanın ilk dijital dürbünü Sony DEV-5, her aktivite için çok uygun

HD video kaydı, zum, otomatik odaklama ve SteadyShot özelliklerine sahip dünyanın ilk1 dijital dürbünü Sony DEV-5, stereo ses ile Full HD (1920 x 1080)2 video kaydı yapabiliyor. Sony DEV-5 dijital dürbün, 20 kata kadar büyütme3, net izleme ve kaydetme için SteadyShot Active Mode optik görüntü stabilizasyonu ve ergonomik kontrollerle en aza indirilmiş gizli tasarım gibi olanaklar sağlıyor. HD TV veya 3D TV’ye HDMI bağlantısı ve GPS ile coğrafi etiketleme, Sony DEV-5’in diğer ayrıcalıklı özellikleri arasında yer alıyor.

Doğal hayatın, deniz manzarasının ve futbol gibi spor etkinliklerinin canlı, sabit Full HD’de ve keskin bir şekilde odaklı olarak yakından izlenmesini sağlayan dürbün ile aynı zamanda kuş gözlemi de daha verimli bir şekilde yapılabiliyor. Dürbünün 3D BRAVIA TV eğlence için sahneleri stereoskopik video olarak çeken bir 3D kayıt modu da bulunuyor.

Yeni aileye yeni aksesuarlar: Hoparlör, video ışığı, monopod ve tripod

Aktif Ara Yüz Yuvası’na sahip en son Handycam projektör modellerine doğrudan takılabilen RDP-CA1 Taşınabilir Hoparlör, mobil sinema deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Hoparlör, odadaki herkes tarafından duyulabilecek kadar gür, temiz, 360 derece ses sağlıyor.

Yeni HVL-LE1, gelişmiş görüntü yaratımına yönelik LED uygulamalı, çok yönlü bir pil video ışığı. Video ışığı, ister yatay isterse dikey olsun, değişken aydınlatma açıları ve parlaklığın yanı sıra bir renk değiştiren ışık yumuşatıcı da sağlayabiliyor. Sahneyi 60 süper ışık yayan LED ile aydınlatan HVL-LE1, Handycam NEX-VG Serisi (E-adaptörlü objektif ile) video kameranızın veya – fotoğraf makinenizin (A-adaptörlü objektif ile) aksesuar yuvasına takılıyor. Gerek infoLITHIUM V serisi veya M serisi şarj edilebilir piller gerekse normal Ni-MH AA veya alkalin AA piller ile çalıştırılabiliyor.

VCT-MP1 Multipod, ayarlanabilir bir monopod, mini tripod, destek sehpası ve destek kutusunu da içeren “4 yönlü” bir destek çözümü. Video kameranızı veya fotoğraf makinenizi, aktif çekim yaptığınız durumlarda bile dengede tutmak için oldukça ideal bir çözüm sunuyor.

Handycam 3D için ideal olan yeni 30MB/s SDHC medya kartları

Handycam ile mükemmel bir uyum içinde olan Sony’nin yeni SDHC kart yelpazesi, 32GB’a varan kapasiteleri ile geniş bir hafıza olanağı sağlıyor. Röntgen ışınlarına, şoka ve ısıya dayanıklı olan kartlar, seyahatlerde, özel durumlarda ve günlük çekimlerde güvenilir bir seçim olarak dikkat çekiyor.

Kartların performansı, 30MB/s’ye varan veri transfer hızlarını destekleyecek şekilde geliştirildi. Büyük dosyaların bilgisayara transferini hızlandırmanın yanı sıra kartların yükseltilen hızı, bu sezonun Handycam yelpazesi ile Full HD ve 3D videolar çekmek için gerekli şartları da zahmetsizce karşılıyor.

Dünyada ilk defa** Sony’nin sunduğu Dosya Kurtarma yazılımı artık yanlışlıkla silinen veya hasar görmüş 3D film ve fotoğraflar ile 2D görüntü dosyalarının kurtarılmasına imkan sağlıyor. Dosya Kurtarma yazılımı, kayıtlı kart sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

*JPEG modunda etkin 16 megapiksel fotoğraf çözünürlüğü

**1 Kasım 2012 itibariyle

Sony’nin sunduğu yeni SDHC medya kartları yelpazesi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/datarescue/index.html

1 Duyuru sırasındaki (19 Ağustos 2011) AVCHD kayıt özelliğine dayanıyor

2 “1920 x 1080 pikselde Full HD video”, yatay yönde 1920 piksel ve dikey yönde 1080 piksel video kaydını gösteriyor. 2D progressive tarama formatında video kaydı (1920 x 1080 / 50p).

3 2D video çekiminde. Görüntü kalitesi, dijital zum ile 10x’den daha fazla büyütülerek 2D’de kayıt yapıldığında düşer. DEV-3, dijital zum fonksiyonuna sahip değildir.

Handycam TD20VE ve PJ740VE – Teknik Özellikler

HDR-TD20VE Çift Full HD 3D Flash Bellekli Video Kamera

  • 64GB bellek üzerinde, 4 saate kadar Full HD 3D kayıt
  • Çift 1/3,91 tip Exmor R CMOS Sensör ve çift BIONZ işlemci
  • 10x optik zum; 12x genişletilmiş zum (3D) / 17x genişletilmiş zum (2D); 33,4mm geniş açılı (3D) / 29,8mm (2D) çift G Objektif
  • Optical SteadyShot Aktif Modu
  • 20,4 etkin megapiksele kadar fotoğraf çekme özelliği (sadece 2D)
  • Otomatik Rüzgar Sesi Azaltma ve Daha Yakın Ses özellikli 5.1 Surround Ses
  • 8,8cm/3,5 inç geniş Xtra Fine 3D LCD dokunmatik ekran
  • S-Master Amplifier teknolojisine sahip stereo hoparlör
  • Dahili USB kablosu ile bağlanın ve hızlı şarj edin
  • Detaylı haritalı GPS

HDR-PJ740VE Full HD Flash Bellekli Video Kamera

  • Dahili projektör
  • PS, FX ve FH modunda Full HD (1920×1080) kayıt
  • LP modunda (1440×1080) 11 saat azami HD kayıt zamanı
  • CinemaTone Gamma ve CinemaTone Color ile 25p aşamalı kayıt modu
  • 1/2,88 tip Exmor R CMOS Sensör ve BIONZ işlemci
  • 10x optik zum, 17x genişletilmiş zum ve 26mm geniş açılı Carl Zeiss objektif
  • Dengeli Optical SteadyShot
  • 24,1 etkin megapiksele kadar fotoğraf çekme özelliği
  • Otomatik Rüzgar Sesi Azaltma ve Daha Yakın Ses özellikli 5.1 Surround Ses
  • 7,5cm/3 inç geniş Xtra Fine LCD ve elektronik vizör
  • S-Master Amplifier teknolojisine sahip stereo hoparlör
  • Dahili USB kablosu ile bağlanın ve hızlı şarj edin
  • Detaylı haritalı GPS

NEX-VG20E Değiştirilebilir Lensli Handycam Kamera

  • Değiştirilebilir Lensli Full HD Kamera
  • Sinematik HD video için Geniş Exmor APS HD CMOS Sensör
  • Dörtlü Kapsül Uzamsal Dizilişli 5.1 surround mikrofon
  • Üstün detay ve hızlı hareket edebilmek için 6fps’ye kadar
  • 16.1 MP Fotoğraflar
  • E-mount ve A-mount (adaptörle) lensleri kullanabilme
  • Aktif Modlu Optik SteadyShot görüntü dengeleme
  • Vegas Movie Studio HD Platinum 11 programını indirebilme
  • 28Mbps’ye kadar Full HD 1920×1080/50p video
  • 3.0″ Xtra Fine dokunmatik ekran LCD 270° döndürülebilir ekran
  • (921K nokta w/TruBlack teknolojisi
  • Döndürülebilir EVF 0.43″ Xtra Fine 1152k nokta

HDR-PJ260V HD Projektör Handycam Kamera

  • 1920×1080 Full HD 50p Kayıt
  • 8.9MP fotoğraf çekebilme
  • 6 saate kadar (LP modu) HD kayıt yapabilen 16GB Flaş Bellek
  • Videolarınızı hareket halindeyken her yerde ve her zaman yansıtın
  • İstediğiniz her şeyi çekmek için Geniş Açılı G lens
  • Harekete daha yakın olabilmek için 55x Genişletilmiş Zum
  • Loş ışıkta üstün video çekimi için Arka aydınlatmalı Exmor R
  • CMOS Sensör
  • Aktif Modlu Optik SteadyShot görüntü dengeleme
  • 7.6cm/3.0″ dokunmatik Clear Photo LCD Plus ekran (230K)
  • Seçtiğiniz nesneleri izleyen Odak Takip
  • Videoları / fotoğrafları olaylara göre otomatik olarak gruplayan
  • Event Browse
  • Sizin için filmleri düzenleyip oluşturan Highlight Playback
  • Dahili GPS ile kayıt yaptığınız yeri belirleyin

DEV5  Dijital Dürbün

  • 2x 1/4 tip (4.5mm) arka aydınlatmalı “Exmor R” CMOS Sensor
  • 2x BIONZ görsel işlemci
  • 2x yaklaşık 4200K pixels(3D)/yaklaşık 4200K pixels(2D)
  • Hafıza kartı PRO Duo
  • 7.1 megapixels 4:3 (3072×2304)
  • 2D HD: MPEG4-AVC/H.264 AVCHD format ver.2.0 uyumlu
  • 3D HD: MPEG4-MVC/H.264 AVCHD format ver.2.0 uyumlu
  • Dolby Digital 2ch Stereo, Dolby Digital Stereo yaratıcı
  • G Lensler
  • Digital zoom
  • Büyütme özeliği (video modu) x0.8 – x10 (2D), x0.8 – x20 (3D)
  • Büyütme özeliği (fotograf modu) x0.5 – x20 (16:9), x0.3 – x15 (4:3)
  • Odak noktası uzunluğu 53.7 – 1320mm (2D:Digital zoom is ON), 2 1/8inch – 52inch (2D:Digital zoom is ON)
İLGİLİ HABERLER