Eğlence

Sony Gran Turismo’nun filme çekileceğini doğruladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin Gran Turismo filminin yapım aşamasında olduğunu doğruladığı söyleniyor, ancak şirket konuyla ilgili olarak yorum yapmaktan kaçınıyor. The Wrap’te yer alan habere göre Hollywood yapımcıları Michael de Luca ve Dana Brunetti, aynı zamanda Sony Pictures yöneticileri Elizabeth Cantillon, Devon Franklin ve Hannah Minghell Gran Turismo filminin çekimi için görev yapanlar arasında bulunuyor.

granturismo-260713

Michael de Luca’nın portföyünde American History X, Austin Powers, Blow to Moneyball, The Social Network ve yakında vizyona girecek Fifty Shades of Grey filmleri bulunuyor. Dana Brunetti de The Social Network ve Fifty Shades of Grey filmlerinde yapımcı olarak görev aldı.

Oyun sitesi Joystiq’e konuşan bir Sony Computer Entertainment Büyük Britanya temsilcisi de Gran Turismo filminin gerçekten çekim aşamasında olduğunu doğruladı. Ne var ki, Sony yetkilisi filmle ilgili fazla detay vermedi.

Sony PlayStation’ın en popüler araba yarışı oyunları arasında yer alan Gran Turismo’nun filme çekilmesi Hollywood için mantıklı bir seçim olarak nitelendirilebilir. Bu yaz vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 filmi milyonlarca kişiyi sinemaya çekmeyi başarmıştı. Bu arada Need for Speed oyununun da DreamWorks tarafından sinemaya aktarıldığını da belirtmek gerekiyor.

İlgili >> The Wrap, Joystiq

İLGİLİ HABERLER